min ensamhet

måste erkänna att jag faktiskt trivt i min ensamhet. jag riktigt njuter av att sitta ensam i soffan, med bra serie på TV  och popcorn i skålen i knät.

I´M LOVIN IT !
som de sjöng i nån reklamfilm ;)

nu har jag det !

Nu vet jag varför jag inte är någon stor filmfantast ! De tar slut för fort !

Jag har suttit i 3 dagar å kollat på Mordkommisionen, den danska kriminalserien ni vet... ? Den är bara SÅ BRA!!!! 

Det som är så bra med serier är att man "lär känna" personerna. Då har man flera timmar på sig att få reda på hur de fungerar, vad de är för slags människor, vad de tänker, hur de känner å allt sånt där.... personerna blir lixom 3dimentionenlla =)

Med filmer så hinner man inte skapa en rellation till personerna, man hinner inte få en bild av vad som egentligen rör sig i huvet på dem.....

Konstigt ? Absolut ! men sådan är jag ! Jag gillar människor, inte figurer.

Framförallt så har jag en förkärlek till Skandinaviska och brittiska serier, särskilt kriminalserier.

Jag är helt såld på Beck, Wallander, Winter, Van Vetereen, Morden i Midsommer, Mordkommisionen, Anna Pihl, å allt va de heter, JAG ÄLSKAR DEM!!!

Visserligen så är jag såld på Gilmore gilrs, One Tree Hill oxå, men de är licom inte samma sak.....

Senska klassiker älskar jag såklart ! Men där är igenkänningsfaktorn ganska avgörande. Jag känner igen många av platserna, karraktärerna påminner ofta om någon man känner. Å de e ju viktigt !

Nu ska jag forsätta kolla på Mordkommisionen =) är inne på 3e skivan nu, å jag började kolla i fredags =P

Ha en trevlig kväll allihopa !

epilepsi är en läskig sjukdom

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1283939/forsvann-i-vattnet

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1283940/de-star-dar-en-lang-stund-utan-att-saga-nagonting

I sommras fick två unga killar sätta livet till, för att sammhället inte har tagit sitt ansvar. En av dem gick jag i samma klass som genom hela grundskolan.

Jag fattar att de är skitläskigt när någon i närheten får ett epileptiskt anfall, att skolungar inte gör något är en sak. men att lärarna står som fån, det är oförlåtligt !

Jag minns fortfarande många av Josues anfall, de va asläskigt ! å jag kan inte säga att han va en av de människor som jag älskade, han va jobbig å efterhängsen, men samtidigt så kunde man lixom inte låta bli att tycka  om honom på nått sätt. När han fick sitt första anfall i skolan gick vi på lågstadiet, då va de inte alls så läskigt, han försvan lixom in i en egen värld, men han trillade inte ihop på golvet,.... de kom senare.

Jag minns när han krampade i skolan å folk stog å glodde som om han va nått djur på Zoo, de va hemskt, jag gjorde så gott jag kunde, å försökte hålla i honom så att han inte skulle slå huvet i stengolvet, medans jag sa till om att någon måste hämta en lärare !

Så såg de oftast ut när han fick ett anfall, å de konstiga är att folk inte verkade lära sig vart efter,... de va samma visa varje gång.....

Jag hade ingen aning om vad epilepsi var innan Jusue fick sina anfall i skolan, jag vet egentligen inte så mkt nu heller, men jag backar inte för en utmaning, jag kan inte stå brevid å titta på när någon gör sig illa.

Skolan måste ta tag i sånt här !


Jag hoppas att Josue har de bättre där han e nu, å jag hoppas att de någonstans mitt i allt detta kan komma något gott ! Epilepsi måste ses som en alvarlig sjukdom, och man måste ta tag i å fatta de besluten som krävs. Epilspsi är inte en sjukdom som ser likadan ut hos alla, och man måste därför se från fall till fall.

Läs mer om sjukdommen här


ändrade planer

blir ingen utgång för mig =( Jag har sån galen mensvärk, finns inge värre än just den värken,... inte nog med att de gör ont, jag blir helt matt i kroppen oxå,... å gå på krogen då har aldrig funkat, =( inte ens när man var ung å pigg......

så de blir soffan nån timme till, sen ska jag sova.... förutom ibumetin, är sömn de enda som funkar...... tråkigt ? absolut! Samtidigt så betyder de att min kropp fungerar som den ska.... om de någon gång skulle bli aktuellt med barn.....


ska kolla klart på sommarkrysset, sen ska jag sätta på Mordkommisionen som jag började kolla på igår,.....


Hoppas ingen annan ligger med samma värk som mig, för de önskar jag ingen !


del 1 avklarad

så har jag få klarat av dagens/kvällens första del, trelleborg-AIK med gummorna hemma hos Steff. matchen gick åt helvete !

Ska möta upp gummorna senare för att festa lite... dom befinner sig på poagamda just nu,....  så ska dra in till stan igen runt 23 snåret....

tills dess så ligger jag i soffan å degar,.. just nu kollar jag på finnkampen,... men lär byta snart....

dagens outfit?

nu har jag fått ordning på håret, naglarna och facet,... bara kläderna kvar då.... å om 30 måste jag dra....

dagens outfit?

nu har jag fått ordning på håret, naglarna och facet,... bara kläderna kvar då.... å om 30 måste jag dra....

en lördag fylld med fotboll

trelleborg - AIK, jag hoppas och tror att gnaget spöar halvdanskarna.... själv ska jag se matchen med AP och J hemma hos en av deras polare. Ska möta upp dem straxt innan 4, gummorna ska nämligen på popaganda innan... men sen ere match ! Tjohoo!!!!

Innan dess ska jag ha kommit på vad jag ska ha på mig, vilket inte är helt lätt när de mesta ligger i tvätten....*suck*  å vädret gör de inte lättare,.... just nu är de 17´C  ute, men de blåser, å kvällarna är rätt kalla så här års.... FAN att inte jackan passade,.. den hade löst hälften av mina problem..... Hoppas på att den större kommer i veckan,... å att den passar.... den är visserligen brun, men de kan ju funka de me.... det är iaf värt ett försök,... den svarta i större storlek skulle inte kunna levereras förns i november,.. å jag har ingen lust att vänta så länge,.... särskilt om de visar sig att den storleken inte heller passar.... men jag tror att den bruna kommer funka =)

Nu ska jag kolla lite på TV, kan tänkas att de blir göteborg-djurgården på 4 sport,.. damallsvenskan....


ensam mys i soffan

de ble inte mindre än en film å början på en serie igår, de va riktigt skönt att sitta i soffan med en skål popcorn, ljus på bordet å cola att dricka. Sen när A kom hem så lyckades han inte hålla käft om att de va disk kar i köket,... jag fick tokspel på han, klockan va närmare 2 tror jag, så de kändes fruktansvärt korkat av honom....

vaknade för nån timme sen, å ska träffa CÅ senare idag =)


älskade höst!

ja, jag han ju inte med min ena buss, såklart,... men de va väntat,... å andra sidan så va de den andra bussen som va viktig... å jag hade en dryg halvtimme mellan så de blev en prommenad till Älvsjö, vilket va riktigt skönt =) vädret är perfekt för promenader. inte för varmt inte för kallt =)

Jag älskar hösten !

Älskar mina mysiga tröjjor å jeans, som faktiskt inte är så himla kul att ha på sommaren.

Sommaren är bra för då är folk lediga, å man har tid å ork att ses =) 

Ikväll är planen att mysa ner mig i soffan, med leande ljus bra film eller bok och musik, vad de blir beror på om A är hemma eller inte.....

Kan tänkas att jag tar en sväng med tvättsvampen oxå, handfat och badkar behöer en rengöring... så de kan tänkas att jag tar tag i de.... ska fixa mat oxå.... men vet itne vad jag vill ha.... hm... jobbigt de där,.....men nått gott ska jag nog få till =)


mot Solna

Blir en sväng till Solna idag, B va hemma med lilla L, så ska till Solna å möta upp dem,...
Nu måste jag göra mig iordning, annars missar jag min buss..

mat ?

ligger fortfarande på soffan, å försöker samla kraft för att ta tg i livet.....

jag är verkligen helt orkeslös å totalt oinspirerad..... däremot så börjar jag känna att jag nog bör laga mat..... börjar bli hungrig,... frågan är bara VAD jag ska äta ?

De kan tänkas att de blir laxpasta som igår,... å om jag inte blir mätt på de så får jag göra nått mer .... så blir de !

Sen när jag ätit så blir de  Högdalen å solakuten =)

blekfis på soffan

sitter i soffan å glor på Rachel Ray, fick bekräftat de jag iofs redan listat ut, varför jag varit så trött i veckan,.... jupp de har gått en månad sedan jag va trött på samma sätt,... tiden bara rusar i väg !

A gick nyss hemifrån, lät som han skulle kolla tentaressultat, å fika,.. om jag inte minns fel så skulle han träffa sin lillasyrra oxå, lillasyrran är 24, så hon e ju inte så liten.. haha underbar tjej !

Själv ligger jag alltså i soffan, ute regnar det,  så jag är ganska nöjd med att ligga på soffan =P
Har nog tänkt att åka till Högdalen å sola, känner mig som värsta liket !  Så jag behöver piffa till mig med lite färg =P haha de e ju billigt, bara 20kr för 15min, å de räcker gott för min bleka kropp....

måste få ordning lite hemma oxå, å sen ska jag försöka få tag i min moster, lättare sagt än gjort, å kolla om jag kan låna deras tvättstuga nån dag i nästa vecka,... våran tvättstuga renoveras, å den maskinen som står i badrummet, är trasig,.... dessutom så måste jag ha pengar av henne,...

Nu ska jag fortsätta soffliggande, å uppdatera mig i bloggträsket lite =P

See ya later !


what to do ?!

jahopp, va ska man ta sig för idag da ??? En sak är säker, jag ska ta mig ut, måste röra lite på mig.... synd bara att de e så träligt att göra de själv... =( har visserligen min Mp3, men de e ju inte samma sak som att prommenera med nån kompis,.... jaja ut ska jag iaf,... kanske rör mig utåt om nån timme typ....

gick upp id 11 idag, å sen har jag legat å läst i sängen tills för bara en liten stund sen..... A har kommit in några gånger å studsat som en jävla känguru, haha men jag saknar lixom energi att studsa,  de va så himla skönt att ligga å läsa i sängen, utan att känna att man nog borde släcka och sova snart.... =)

Nu ska jag kolla lite på dumburken, uppdatera mig i bloggträsket, å sen är de dax å ta tag i gårdagens disk...

ekonomin går inte ihop

Idag har jag varit i stan med C och lilla W. Vii käkade på ett pyttelitet ställe på Söder, C har varit där tidigare när hon jobbade i närheten. Maten var SUPER GOD! å ägaren lika trevlig =) lilla W charmade allt å alla som kom i hennes väg, så henne får vi ha i koppel när hon blir större.... Dejta får hon göra när hon blir 60, tidigast =P

Sen prommenerade vi till gamla stan, för att köpa glass på västerlånggatan, de vart varsin gammeldags SÅ HIMLA GOTT!!! Jag va skyldig lite pengar så jag pyntade glassen, sen tog vi våra glassar å gick ner å satte oss vid strömmen å åt vår glass =)

Vid halv 4 började vi röra oss mot södra station, så idag har vi prommenerat en heeel del =) Sen vare bara å vänta på att D skulle komma från jobbet. Jag tog bussen från Älvsjö, till centrum för att hämta ut min jacka, som jag förövrigt inte är heelt nöjd med, men jag har inte bestämt mig för om jag ska returnera eller om jag ska byta till en större storlek...... får se hur jag gör,... för den e ju onekligen fin.....så måste ta mig en funderare....

Tanken va ju att åka till träningen idag,... men så blir de inte .... jag kom hem i god tid, men sen fastnade jag med räkningar å sån skit,... jag har inte fått mitt CSN, å kan inte se att jag är registrarad i skolan system heller, vilket betyder att jag inte lär få mina pengar imorn direkt....*suck* så kul när man har massa räkningar...... HELVETE !!!!! jag får inte ihop ekonomin alls. Kanske skulle ta å råna en bank eller nått..... eller så köper jag en trisslott å hoppas att jag vinner massa miljoner....

Nu ska jag käka mat, sen ska jag ta en runda i spåret, så får jag lite träning iaf.....

Beslutsam

okej, nu har jag kollat runt lite,... de blir Huddingehallen 2200kr för ett helt år om man är student,... å de e ju jag.... =) bra ibland, även om jag hatar att plugga....

Ska försöka lösa de så fort som möjligt,..åså ska jag fixa cyckeln så kan jag vara hurtig å cyckla till å från träningen,,... konmstigt nog så ser jag fram emot de .... =) Nu börjar mitt nya liv, jag känner verkligen att vindarna blåser min väg.....

Nu ska jag sussa kudde, är egentligen inte trött,... men vafan de e ju en dag imorn oxå....


Ilskan har lagt sig lite, å nya tag med träningen...

Nu har ilskan från gårdagens derby lagt sig något,... men jag känner fortfarande en lite irritation som ligger på lur,.....
De verkligen suger att förlora poäng på ett sånt sätt som igår. Jag förstår inte alls vad som ska behöva hända för att man ska avbryta en match. Ska de behöva gå så långt att någon skadar sig allvarligt, eller ännu värre, dör ?! Jag fattar inte!

Dagen har förflutit lååååångsamt, men ändå har den gått fort, märkligt de där..... men men.... Jag va iväg till Globen för att sätta in pengar på kontot, A hade nån räkning som skulle betalas.... å jag skulle ändå iväg dit,.. så kunde lika gärna göra det.... Skulle förbi SATS å säga upp mitt medlemskap, för jag har lixom inte råd. Jag har knappt varit på gymmet å tränat på månader,.. nån enstaka gång här å där..... men ingenting kontinuerligt.... så jag har insett att jag måste säga upp de.... de kostar trots allt 525kr/månaden, pengar som jag behöver.....
Nu ska jag kolla på Högdalshallen och Huddingehallen, å kolla vilket som verkar bäst.... fördelen med Högdalen är att de tar 10min dit, men Huddinge är inte så mkt längre bort, tidsmässigt, men de är ju inte gång avstånd,...samtidigt så skulle jag kunna fixa min cyckel, å då kan jag ta den till Huddinge,... dessutom så har jag vänner som tränar i Huddinge, och en som förmodligen ska börja träna där.... Å kunna träna tillsammans med vänner är ju verligen en fördel... på många sätt.....Det lutar åt Huddinge... men först ska jag kolla priser å sånt.....

Just nu ligger jag å kollar på En prinsessas dagbok..... haha, lagom söt,  å töntig =P


Tötter

TRÖTT TRÖTT TRÖTT !!!!!

Jag är helt vansinnigt tröt. jag lagade middag till mig, å åt den i köket, sen gick ja ut i v-rummet, la mig på soffan, å kände bara hur fruktansvärt trött jag var. De va som en våg av trötthet sköljde över mig!

CÅ ringde idag =) Har inte hörts av i sommar, hon har haft semester å har inte varit i stan så mkt. Jag har jobbat å försökt få ordning på mitt liv.... de senare håller jag visserligen fortfarande på med, men jag har kommit en liten bit på vägen. CÅ är i stan nu igen =) å vi lär ses imorn på träningen (fotboll) men med tanke på att hon nyss börjat jobba efter semestern så kan de ju hända att hon helt enkelt inte orkar.... Men hur som hellst så ska vi ses på fredag =) Vi ska köpa mat på News i huddinge, å ta med hem till henne å äta å dricka gott, å snacka skit ! =)

Imorn ska ja träffa C på dan, vi ska in till stan å käka glass =P haha 

Nu ska jag lägga mig på soffan å fortsätta äta mina pringles och guacamole *mumma*


 

SKANDALÖST!!!!!

Va är de för pinsamma idioter som äger arenan ?!?!?!?!?!? Hoppas ni fattar själva vilken stor del ni har i denna skandal !!!!
Bajen ville ha nät, fick avslag från arena ägaren.

Att sedan klacken självsanerar á 80-talet tycker inte jag är helt okej, samtidigt som de kanske funkar, så är de ju inte rätt.

Att diciplinnämden granskar bajen   är bara rätt ! Hade de inte gjort de så hade varit ytterligare en skandal.

Sluta bagetelisera problemet!

Fredrik Söderström i bajjen kanske ska ta å tänka lite innan han öppnar käften! Att hänvisa  till att man utomlands bara fortsätter spela , är bara korkat!  Bara för att man gör på ett visst sätt utomlands, betyder inte att de är rätt väg att gå, eller att det är ett okej beteende. Dessa attacker är så utstuderade. Jag vill inte ha en läktarkultur som den på kontinenten. Jag vill ha folkfest! INTE slagfält!

Skämmes Säderström och alla andra idioter som va på Råsunda igår !

Nu måste förbund, polis och åklagare ta tag i problemet på våra arenor!

Jag förstår helt och fullt att Maanoja kände sig hotad. Det krävs så mkt mod att gå tillbaka å ställa sig med ryggen mot den klack som nyss kastat fyrverkerier mot dig. Att inte spelarna tar med ansvar i den här situationen tycker jag är ohållbart i längden.

Sanningen är den att dom har ganska mkt makt, om båda lagen är överens om att inte spela klart matchen i detta läge så kommer de ha merparten av publiken med sig, att helt blåsa av matchen och ge de laget vars supportrar uppfört sig segern med 3-0 är kanske inte rättvist, men fotboll är inte  rättvist, och någonstans så måste man börja. Sedan måste de bli hårdare straff för dem som beter sig på de här sättet, och straffen måste komma kort tid efter incidenten. Att den kommer flera år senare är så gott som meningslöst. Polis och åklagarmyndigheten måste få ett fungerande sammarbete med klubbarna, så att alla straff kommer sammtidigt.


 Martin Hanson var tveksam till att fortsätta matchen

De måste hända nått nu i dommarutbildningen, detta har hänt så många gånger att de inte längre kan komma som en chock att de händer. Klart att man chockas i stunden. Men det måste finnas en handlingsplan som alla dommare kan luta sig tillbaka mot, en handlingsplan som säger precis vad som ska ske i sånna här lägen. En sådan handlingsplan gör att den enskilde dommaren inte får lika mkt "makt", det gör oxå att man som supporter vet vad som gäller, vilket faktiskt kan verka i förebyggande syfte, i alla fall för de vanliga supportrarna, C-supportrarna är ett helt annat problem, ett större problem. Framförallt är C-suppprtrarna polisens problem, men då polisen inte kommer åt dem, oavsett anledning, så är det ohjälpligt klubbarna och övriga supporterklubbar som hamnar i skiten, de är dessa människor som måste uttala sig i pressen.

 

SKANDAL på Råsunda

Så har de hänt IGEN!!!!!
Återigen kastar bajen-"supportrar" in fyrverkeripjäser på planen.
Återigen avbryts ett derby på Råsunda, och återigen så återupptas matchen.

SKANDAL anser jag.

Nej de handlar inte om att de va Bajenklacken på södrastå som orsakade kaoset, jag hade sagt samma sak om de vart AIK-klacken.

Det är skandal att de ens är möjligt att ta inte fyrverkeripjöser på läktarna, inte nog med att de är förbjudet, precis som all annan pyroteknik, det är dessutom LIVSFARLIGT!  Att de dessutom riktar pjäserna så att de briserar precis brevid, i detta fall, AIKs målvakt är enligt mig helt VANSINNIGT ! De visar på så total brist på respekt, för allt och alla.

Hade jag varit bajjare så hade jag skämts för de. Den stora majoriteten bajjen-supportrar uppför sin, men tyvär så är det ett gäng vilsna småkillar som förstör festen, förstör för det egna laget, förstör för resterande fans, förstör för fotbollen. 

Jag kan hålla med om att den straff som AIK tilldelas är tveksam, men sånt händer. Att någon/några hivar in "bomber" på plan, visar ju bara på att någon haft för avsikt att smälla av dessa unde matchen, det finns ingen rimlig förklaring till att man tar med sig fyrverkerier till en fotbollsmatch.

Jag anser att man ska bryta matchen HELT, inte återuppta den. Nu vart de dessutom så att Bajjen kvitterade, så killarna som kaosade vann, de fick precis som de ville. 

Jag är stolt över AIK-klacken. De stog kvar å sjöng, de va ingen som sprang in på planen, det haglade inte grejer ner på spelarna. Jag är STOLT att vara gnagare !

Martin Hansson gör en stor tabbe när han inte blåser av matchen vid den första bomben. Jag förstår att man inte försöker tömma södra läktaren och sedan spela klart matchen. Då hade vi haft krig utanför Råsunda.

Jag är ledsen för alla dem som går på fotboll för att få se på FOTBOLL och får se detta. Jag lider med de föräldrar som har barn som de skulle vilja ta med på fotboll, med som efter sånna här händelser överväger att stanna hemma, för så är det. Särskilt de föräldrar med små barn. Även om man inte tänkt sig att gå på ett derby, för dem som sällan går på fotboll, av olika anledningar, kan detta va sådant som gör att de inte återkommer lika ofta.

Jag blev glad när jag såg intervjun med Ola under avbrottet, han var riktigt arg, han visade sådanna känslor som jag skulle vilja att fler fotbollsledare visade. Jag vart även glad av att höra
Sleyman uttala sig. Däremot vart jag arg,besviken och riktigt upprörd när bajjen-tränaren utalar sig om samma händelse, att inte ens kunna uttala sig när något så avskyvärt händer är bara pinsamt, även om man fokuserat på det sportsliga så måste man ju ha en åsikt om de som hänt, men tydligen inte om man är tränare i bajjen. KATASTROF!!!

Derby på TV

Blir inge solna ikväll för mig, jag har vänt å vridit på slantarna å insett att jag inte har råd,... jag vet hur mkt pengar som går på ett derby,.... biljetten är svindyr, man ska käka mat, för middag hinns inte med innan man åker in..... å sen är man hungrig på hemvägen igen.... å då är inte alkoholen inräknad....*suck*

Så jag blir hemma ikväll,... dessutom så kommer mina knän att tokstrejka känner jag, dom har strulat i två veckor, å efter att ha kollat på vädret på 4an så ser de ut att kunna bli jobbigt väder,... inte så mkt i regnform utan mer på de viset att mina knän känner av lufttrycks-förändringar *jobbigt som fan* ja vet att de låter skumt, men de är faktiskt sant,.... stadigt väder är inga problem, oavsett om de är värme (såklart bättre) eller kyla, däremot när de är ostadigt väder så gör mina knän ont, mer eller mindre konstant.... å att stå på ett kallt å ruggigt råsunda å få ont i knäna, de är inte kul.... så jag stannar hemma... =(

Ska snart upp till centrum å köpa ibumetin på apoteket, måste nog handla lite mat oxå,.. så de kan tänkas att de blir en tripp till Willys,.... får se hur jag gör... men de lutar åt Willys,... måste handla konserver å sånt,... å de e billigare där än i centrum,... dessutom så har de mer att välja på .....

Känner mig lite duktig faktiskt,... jag sa ju att jag skulle fixa disk å sånt direkt, istället för att vänta till senare,... å de funkar riktigt bra =) De har inte varit några diskhögar i köket på en hel vecka, å de e bra för att vara hos oss,..... visserligen så har A slarvat lite,... men eftersom jag diskat undan mitt direkt när jag är klar, så verkar de som att även han känner sig tvugnen att göra de,... för nu är de så tydligt vems disken är.... =P

Lunchen idag blev pannkakor, som jag gjort själv,... de gick faktiskt riktigt bra =) gjorde en lite sats, så de blev 4pannkakor, å de e precis lagom för mig =)  har ingen pannkakslagg hemma så fick göra den i vanliga pannan, men de funkade de me,.... Middag har jag kvar sen igår,... men jag måste som sagt köpa lite konserver,... har ingen svamp kvar.... så ska köpa kantareller å lite sånt... köper inte färska kantareller,utan sånna på burk,.... färska får mamma ta med sig från landet =P
 
Nu ska jag göra lite nytta här hemma =) borde söka jobb oxå. så de ska jag ta tag i senare.... jag hatar måsten, men jag vill ju samtidigt ha ett jobb,... men eftersom min dator inte funkar så måste jag göra om mitt CV, vill inte skicka ut standard formulär.... men först göra lite nytta hemma .....

Mamma mia och The Talk...

Gårdagen förflöt utan större problem...

Jag vaknade tidigt, trots sen hemkomst,... A vaknade runt 12, å såg biljetterna till Mamma mia på soffbordet, å undrade när de va vi skulle på de,...Han hade missat att de va den 24, jag vill inte påstå att han har ett gott minne......

Vi gjorde iordning oss, som hålltid för när vi va tvugna att gå hade vi OS maran, å vi höll tiden ganska bra,.... 
A vart riktigt stressad över att jag inte va helt klar när vinnarn gick i mål, hans stresströskel är vansinnigt låg, (faktiskt lägre än glocal net) Vi gick iväg å käkade kebab, satt på deras trädeck å åt i solskenet, å jag passade på att vädra mitt missnöje.
Jag förklarade lungt å sakligt vad jag va missnöjd med, och att vissa saker MÅSTE ändras, annars kommer han vara tvugnen att flytta ut. Han verkade fatta, men jag vet inte om han kommer kunna ändra på sig,... men jag känner att jag måste ge honom chansen, både för min egen och för hans skull. Nu är det upp till honom om han vill fortsätta vårt förhållande, jag har satt bollen i rullning... å jag kan bara hoppas att han inser att de är allvar nu.

Vi åkte in till Globen, å de kändes som att A hade en del att fundera på,... själv va jag bara trött å lite tom i huvet, äntligen hade jag fått sagt de jag ville säga, så jag kände mig samtidigt lite stolt över mig själv, de är inte lätt att tala om för sin sambo att man är missnöjd med honom, och därför oxå förhållandet.

Mamma mia va MAKALÖST BRA!!!
Jag satt å rös mest hela tiden. Å kände verkligen att någongång så vill jag oxå stå på en scen å mederka i en musikal.
A satt å såg ut som ett barn på julafton, vet inte hur många musikaler han sett, men han skulle nog aldrig erkänna för sina polare att han faktiskt tyckte att de va riktigt kul..... straxt innan första akten började så hävde han ur sig att de aldrig blir lika bra i sverige/på svenska, när man gör musikal, jag undrade hur många musikaler han sett i sverige, å fick nått svävande svar om att de inte spelade någon roll, alla vet ju att de är sämre i Sverige.....
-Ehh de kan säkert vara så, men om man inte varit på någon musikal i Sverige så tycker iaf inte jag att man ska uttala sig,....
För övrigt så har A NOLL taktkänsla, han lyckade med att klappa i en helt egen takt, jag är facinerad över att man har så taskig taktkänsla, inte konstigt att han inte dansar....

Jag kan ju erkänna att jag stundtals kom på att jag inte lyssnade så mkt på sången, utan satt å kollade på sångtekniken,... haha jag är skadad, sen satt jag å kollade på hur scenen va uppbyggd, hur många byxben de hade, å lite sånt.... Vissa av sångarna sjöng gudomligt ! andra kände jag mest obehag av att lyssna på,.... de kändes ansträng å inte alls naturligt,...
Men totalt sett så va föreställningen UNDERBAR!!!!

Ikväll är det derby, jag vill gå, men vet inte om jag har råd, egentligen... å helst så vill jag ju sitta med J och AP,men de lär ju inte gå, dels är de för dyrt, å dels så lär de vara fullsatt just där.... jaja vi får se hur jag gör...


min lördag

Igår va jag med C och D heeela dagen, jag mötte dem på pendelnkl 12,sen bar de av mot Södertälje, för att först ta en sväng på Överskottsbolaget, C ochD behövde köpa lite städpryar å sånt, å jag hade ju ingenting för mig, så jag följde med på trippen. När vi shoppat klart åkte vi till Södertälje C för att käka lunch, de blev donken, å de va helt okej, äter inte där så ofta, så jag har faktiskt inte dåligt samvet alls =) de va tillåmed ganska gott =) haha

sen åkte vi hem til dem, å satt i soffan å snackade skit, lekte med lilla W, sen satte vi igång med bestyren i köket, C diskade, jag matade W och D lagade mat, (kyckling wok med nudlar) de va riktigt gott =) Jag drack vin, å de drack fanta.... ingen av dem dricker särskilt mkt, å de hade ingen sprite hemma, hade de haft de  så hade nog C tagit nått glas dagens vid tio började vi kolla bussar för mig att åka hem med, de gick sådär, vi hamnade i nya diskusioner, å klockan drig iväg till 2 innan jag drog iväg, de fick bli nattbussen hem, å de gör mig absolut ingenting, för den stannar precis utanför mig =) D va liite skeptisk, men jag förklarade att de tar mig typ 2min från bussen till min dörr, så de e nära. 

Jag kom hem å kan inte påstå att jag vart förvånad att A inte va hemma, trots att han sagt att han snart skulle åka hem från stan, när jag pratade med honom tidigare på kvällen,.... jag läste lite i min braiga bok, sen släkte jag å somnade tydligen ganska omgående, för nu i morse så såg jag att A hade ringt mig runt 4, de märkte inte jag, annars brukar jag vakna av att mobilen ligger å vibrerar... men inte inatt, jag sov, å vaknade runt halv 9 å konstaterade att A låg brevid mig i sängen... jag gick upp å la mig i soffan å sov nån timme. sen har jag bara förflyttat mig från soffan för att hämta ett glas med resorb och lite cola =)

Nu ligger jag här å ha läst igenom de bloggar jag läser (långt fler än dem jag länkar till på min sida) har kollat fejjan (facebook) lite, å haft på 4ans nyhetsmorgon i bakgrunden....

känner att jag bör röra mig mot duschen, å göra mig iordning för dagen..... vi ska på Mamma mia idag på globen, de ska bli så himla kul !     


sleepdeprived

bokmalen läste till straxt innan 1 i natt, boken va bra från början, sen att jag ÄLSKAR Beck serien gör säkert sitt....

A kom hem runt 1 tror jag, jag hade iaf inte somnat..... sen klockan 4 va han uppe igen, då va de pingis på TV *suck* jag vaknade till, men somnade om ganska omgående =)

Nu har jag varit vaken ett tag å har hunnit duscha, sminka mig, fixa håret (satt upp "luggen" med spännen), klätt på mig, å kollat SL, å bevisligen så fanns de tid kvar till att blogga lite.... otippat va ? ;)

Nu ska jag iväg å umgås med C och D, lilla W är såklart oxå med =) Hon e en så galet söt liten unge, ÄLSKAR MASSOR, om någon gör henne illa så räkna med att tant Sara kommer till undsättning.... haha

Näe nu måste jag borsta tänderna å dra, annars missar jag min buss, å då missar jag min pendel, å då blir jag sen,.... inte bra inte....

Hörs senare idag!

Bokmalen..

ska röra sig mot sängen med sin, för kvällen, nya bok... ska börja på Den skrattande polisen i serien om Martin Beck.

Så gott folk, Sov gott ! Så syns vi senare idag, för att vara riktigt petiga =P

Balls of steel på TV400

SÅ ROLIGT !!!!

Nyttig

Hörde jag någon säga nyttig ? Va, jasså om JAG är nyttig? Näe, inte mkt va!

Nyss smällde jag i mig en kebabtallrik med extra vitsås och sallad...

Nu ligger jag i soffa å glor på Jönssonligan,så man skulle kunna påstå att jag har tråkigt... Jag skulle ju kunna sätta på en film, men då måste man koncentrera sig, å de orkar jag inte.....


Shoppat lite,....


Har suktat efter en midjekort skinjacka ett bra tag, men inte hittat någon som fallit mig i smaken,... har hittat skit fina, men då har de inte matchat min plånbok, sen har jag hittat sånna som matchat plånboken, men som inte varit så fina. Nu har jag hittat en, på Ellos, ja ja erkänner, jag shoppar på postorder. jag avskyr att gå i affärer, de är kul när man har pengar, men jag har sällan de, å har inte så mkt tålamod heller,.... Men idag så hittade jag en SKITFIN jacka på ellos, priset va inte så farligt, typ 900kr, men jag använde ett av mina erbjudanden så jag har nu beställt den, å den kostar nu inte ens 600kr. TJOHOO! Nu hoppas jag bara att den sitter fint, men att dömma av kommentarerna på hemsidan så kommer jag inte bli besviken är de så att den sitter dåligt, är för stor eller för liten, så är de ju bara å skicka tillbaka den =)
   

Snart är mitt tålamod slut, PÅ RIKTIGT!

som ni säkert fattat så har jag fått nån knäpp i huvet, jag har städat som aldrig förr,...å de känns faktiskt bra =)
Men de vore ju ännu roligare om A kunde hjälpa till, genom att plocka undan efter sig, å inte sprida sina pinaler över hela lägenheten, just nu så står hans tallrik från imorse på vardagsrumsbordet tillsammans med en bit macka som blev över. 
Han har gnällt på mig, as länge, för att jag inte plockar undan efter mig.... men nu när jag faktiskt gör de så ser jag på allvar hur jävla DÅLIG han är på de..... !!!!!
Jag blir GALEN!!!!!!!
Nu skulle han iväg, å normala människor planerar sin tid så att man kan hinna med ett oäntat avbrott,... men inte A. Han planerar så att han blir sen TILL ALLT!
Idag sprack hans planering av ett glas som gick sönder, han tog fram dammsugarn å tog bort alla glasbitarna från golvet. MEN han har så lite tid att han inte hinner med att plocka undan vare sig dammsugare eller strykbräda  (han strök sin skjorta SJÄLV! ), sen är han på väg att gå, å när jag påpekar att allt ska tillbaka in i skåpet så blänger han på mig som om jag sagt att han ska hoppa ner från balkongen.....
Han har inte tid, han måste gå...
 Jag får nått utbtrott, till saken hör att han ALDRIG plockar undan just dessa saker, ( dammsugare, strykbräda, strykjärn) så jag har lixom NOLL tålamod med de.
Nu slängde han in dammsugarn å strykjärnet, utan att fundera på hur de såg ut när han plockade ut de, strykjärnet kan ju dessutom gå sönder om de vill sig illa, detta ressulterar i att strykbrädan inte går in, NÄMEN VA KONSTIGT ! han har ju lyckats med bravaden att inte fälla ihop de ordentligt, tro fan att de inte får plats !
Kan någon förklara för mig hur man vid 27års ålder INTE kan fälla ihop en strykbräda ?!

De värsta e att han inte verkar bry sig. Jag tror helt enkelt inte att han fattar hur nära han är att åka ut. För övrigt så vet jag inte om det är mig han kommer sakna i så fall, eller om de är att ha någon som fixar käk å sånt åt han. De känns verkligen som om vi är på väg att gå skilda vägar.  Å de kommer inte vara jag som flyttar ut, det är lika mycket min lägenhet som hans, för vi står båda på kontraktet, å det är han som konstant har pratat om att köpa en svartlägenhet, för de är SÅ ENKELT. Jag trivs här, å vill inte flytta just nu.

Jag är visserligen inte nöjd med hur lägenheten ser ut, men de är främst för att jag har en bromskloss till sambo, som låtsas som att han har massa pengar, men som ogärna lägger pengar på vårt gemensamma boende. Okej, han har betalat TVn, som jag inte ville ha, han har köpt en förstärkare (som fortfarande inte är inkopplad och köptes för nått år sedan), som jag inte vill ha, han betalade de mesta på soffan, som vi båda ville ha. men jag har betalat golvet, listerna, färgen, bokhyllorna, byråerna, sängen, balkongmöblerna och TV-bänken.

JA de är fånigt att ha koll på vem som köpt vad, men han är väldigt snabb på att påpeka vad han minsan har köpt, vill han så kan han gott ta med sig TVn, de går att köpa ny, för några tusenlappar, (den vi har kostade närmare 20)

Jag vet att de e löjliga saker att få psykbryt på, men jag är så satans trött på att alltid få ställa undan saker efter att han använt dem, så mitt tålamod är slut.Nu har jag målat klart i min garderob, å den e redan mkt ljusare.
Nu ska jag kolla på Klüft, när hon skuttar, förhoppningsvis, långt.

städfrensi...

Jag måste vara sjuk, för nu har jag städat i två dagar, och ska fortsätta även idag,....
Igår gick jag runt med dammsugaren, å röjde som fan i v-rummet, putsade alla fönster i lägenheten, de tog sin lilla tid, idag ska jag ta tag i de som jag inte han med igår,.... så idag ska jag ta tag i köksskåpen, måla insidan på min garderob, den är nämligen brun, så nu ska den bli vid... =) de lär ju ta en stund,... sen får vi se vad jag tar mig för,... men toan behöver få sig en omgång, med dammsugare å mopp.... A gör de visserligen ibland, men han har nog missad den lilla biten med att om moppen är skitig, så blir inte golvet renare, bara blötare.... så idag ska de göras ordentligt =) lite på mormors vis =P 

Tog tag i balkong möblerna, så nu är de inoljade =)

Nu ska jag sätta igång

OS i Kina

Kinas rekrytering av värdinnor

Men asså HALLÅ!!! Va de någon som trodde nått annat ?

Personligen så tycker jag att de e lite synd att man utgår från kroppsmått som de verkar har gjort, men samtidigt så känns de som att liknande uttagningar görs till alla mästerskap,.... så inget nytt under solen....

Medaljfabriker i Kina

Vad ska man säga?,... Kina är en totalitär stat. Samtidigt så förstår jag idrottarna, och deras familjer, en medalj i OS kan innebära "vägen ut" medaljen ger pengar som oxå gör att man kan få en dräglig tillvaro.... återigen, är det  någon som är förvånad ?

Att de handlar om barn som rekryteras kan ju diskuteras, men samtidigt så är jag allt annat än förvånad. Det finns vissa länder där medaljer i stora mästerskap kan innebära skillnaden mellan missär och drägligt liv.

Åldern på Kinas gymnastikdamer 
 
Med tanke på att Kina har de anläggningar som de har, så är de ju snarare troligt att tjejerna är yngre än de är,....
Regimen i Kina har alla möjligheter att ändra deras ålder så att de passar dem......


Exportstop inom pingisen

De var på tiden! jag tycker de e löjligt att man inom vissa idrotter kan byta nation lite hur som helst,.... inom fotbollen så finns de ju regler för hur man får byta nationslag, men de verkar vara heeelt främmande inom andra idrotter,... jag tycker de är på tiden att pingisen gör något åt detta, å nu verkar de ju som om de beslutande inom sporten har fått upp ögonen,..... på något som vi vanliga har sett sedan länge....


Inte ordagrant,..

men något åt de hållet känns de som..... vill inte, men de känns så rätt ofta just nu... =(Orup - Någon måste gå

Jag tror du tänker gå din väg
Det märker jag på dina steg
Går du ut genom vår dörr
Blir inget mer som förr
Jag önskar att du kunde se

Jag har så svårt att tänka mej
Att leva livet utan dej
Men hur svårt det än är
Är det ingen ide
Jag kommer aldrig ändra mej


Varje steg vi gått
Har vi gått tillsammans
Du och jag
Varje mil tillsammans
Varje dag
Men vi ledsnade till sist
Och jag vet att det finns

Ingen som vi kan klandra
Vi lever med oss själva men vi bor med varandra

Jag borde vara ledsen men jag börjar förstå
Att någon måste gå
Någon måste gå

Någon måste gå

Det kommer kanske någon dag
Då vi kan glömma allt vi sa
Men det dröjer länge än
Tills du blir mer än vän
Jag hoppas att du får det bra

Men hur jag önskar att
Filmen slutar lyckligt
För en gångs skull
Bara riktigt lyckligt
För våran skull

Låt oss byta regissör
För jag vet att det finns

Ingen som vi kan klandra
Vi lever med oss själva men vi bor med varandra
Jag borde vara ledsen men jag börjar förstå
Att någon måste gå
Någon måste gå

Någon måste gå

När du varit borta i tusen år
Och jag bara fortsatt så gott det går
Säg kommer du sakna mej då ibland
Finns det någon annan hand i din hand

När du varit borta i tusen år
Och jag bara fortsatt så gott det går
Säg kommer du sakna mej då ibland
Finns det någon annan hand i din hand

Det finns Ingen som vi kan klandra
Vi lever med oss själva men vi bor med varandra
Jag borde vara ledsen men jag börjar förstå
Att någon måste gå
Någon måste gå....

Rent och Fint hem

Gud va ja e duktig! *klappar mig själv på axeln*
Nu har jag tvättat alla fönster, iaf insidan på dem,... känner inte riktigt för att klättra på pallar å tvätta alla sidor på fönstrena när de blåser ute,.... känns inte så lockande att tappa balansen när man bor på 5e våningen....

Ugnen är rengjord, SHIT va den va smutsig!!! måste verkligen städa den oftare.....för de här va fan äkligt ! Inte riktigt så illa som i Rent hus  men ändå,.... har dammsugit hela vardagsrummet oxå,  å de va en del skit under soffan,..... tror att A glömmer/struntar i att dammsuga där när han drar fram å panikstädar för att de ska komma folk.... jaja nu är de fint även där =)

Alla jävla datorer, (den stationära står framme, för att vi ska föra över filer från den, men A är ju inte den snabbaste killen i stan, så han har inte fixat de ännu, trots att den stått framme i typ en halv evighet,.. å JAG har köpt sladden som behövs, så de finns egentligen ingenting som hindrar honom.... menmen de e som vanligt..... mycket snack - lite verkstad ) är flyttade till ett hörn, så nu är de inte så mkt ivägen.


Nya bokhyllanHar kollat runt lite på IKEA.se oxå, de ska köpas nya bokhyllor, så nu har jag kollat på hur mycket pengar de kommer gå åt, å de vart inte sååå mkt inte ens 2000kr visserligen utan dörrarna som ska sitta på sen,... men de känns som att de viktigaste är att köpa själva hyllorna först,... sen kan man köpa dörrarna vid senare tillfälle, har man inte så mkt pengar så får man sprida ut kostnaderna.... 

Jag har även kollat på ett nytt soffbord,problemet är att jag gillar de vi har,...men de matchar varken med tv-bänken eller de bokhyllorna vi har eller dem som ska köpas,... å de känns jobbigare att köpa en ny tv-bänk IGEN.... bättre då att sälja soffbordet,eller nått....


Så här ser v-rummet ut nu.


Nya soffbordet  TV-bänken

datorhaveri och städmani

Min dator har bestämt sig för att INTE fungera. Den går inte ens att få igång ordentligt, jag kommer bara till Acer starup repair (har en acer dator). Det suger verkligen !!!! De suger att startup-repair inte kan hitta en lösning på problemet,... vilket betyder att jag måste ringa min moster å kolla om hennes man kan ta sig en titt på datorn,... de räcker med att jag får igång den så pass att jag kan flytta mina filer till en annan hårddisk, sen måste jag köpa en ny dator... vilket jag iofs ville göra ändå, vill ha mer minne och ram-minne,... Nu hoppas jag bara att de går att rädda filerna, har ju alla mina bilder, å min musik, å skolarbeten å mitt CV å en massa annat som jag lixom vill ha kvar.....


Just nu så använder jag A´s dator, han e säkert inte alls glad för de, men vad ska jag göra ?! Min funkar ju inte .....

Igår va jag verkligen super duktig =)
Jag va innen istan å träffade mamma, mötte henne på centralen kl 10:00 sen fikade vi, å sen tog vi en sväng i lite affärer, mamma hittade lite tröjor, jag hittade visserligen en del fint, men inget som köptes igår.... sen gick vi drottninggatan en bit för att ta oss till Sherraton (stavas?) där mamma skulle på kurs.
Vi va tidiga så jag köpte en glass, för mammas pengar, såklart =P jordgubben va SUPER god ! Den smakade verkligen riktiga jordgubbar  ! Blåbären va inte lika god, men ändå helt okej,... sen packade vi om lite i påsarna, jag skulle ha en påse med äpplen, som de plockat på landet, dom e faktiskt goda, å en del är stora oxå=) Så nu ligger de två fryspåsar med äppelskivor i frysen, så i höst blir de äppelpaj, ska få ännu mer äpplen när någon av dem kommer hem nästa vända =) Yeey ! Jag ska försöka mig på att göra min egen äppelmos å lite annat gott.

När jag kom hem från stan så satte jag igång att laga mat, helstekt kotlettrad, med pommes å bearnaisås, och lite morötter =) De vart sååååå gott ! Invigde balkongmöblerna med att äta min lunch där, de va ju bra väder på dan igår =)Sen satte jag igång å städa. Jag började med att rensa i städ/pryl-skåpet, de va MYCKET skit ! slängde en hel påse med skräp, flyttade om så att de vart mer ordning oxå. så nu hittar man i skåpet =) sen fortsatte jag med resten av köket. golv, spis (ugnen ska rengöras idag), ska även ta fönser å luckor idag.
Sen satte jag igång med att städa på min sida om sängen (jag varken vill eller får städa på A´s) jag flyttade ut mitt sängbord till hallen, där de förövrigt passar riktigt bra =) flyttade lite på byrån,som nu är mera städad och fungerar som sängbord, mkt bättre, känns mkt lufftigare  =)
Damsög golvet i hallen oxå, eftersom jag skulle ställa ut bordet där. sen tog ja tag i toaletten, så nu är toastolen ren å fräsh =) får ta golv å sånt vi senare tillfälle =)
Konstigt nog så vare faktiskt kul att säda igår =) Mkt för att jag bestämt mig för att tänka som om jag levde ensam.... tänker inte fixa A´s grejer, de e hans huvudvärk, jag tar min disk direkt, på de sättet så behöver vi inte diskutera vems disk de är som står.... jag ska även försöka med att grovstäda en gång i månaden,... eller försöka ta lite i taget som nu,... så att jag aldrig behöver ta allt på en gång,.... lite åt gången är bäst, då känns de inte så överväldigande heller, men att göra som igår, ta de som måste göras, å sen sånt som jag vill göra, då funkar de riktigt bra =) Å att A inte va hemma gjorde de faktiskt lättare, då är han inte ivägen för mig, å jag är inte ivägen för honom, eftersom vi städar på väldigt olika sätt, så de e lika bra att vi inte städar tillsammans,... då blir vi bara osams om hur och i vilken ordning saker å til ska göras,... han tycker även att jag tar för lång tid på mig på småplock,... de e ju bara de att småplocket är de som gör att de ser stökigt ut....

Idag ska jag som sagt ta tag i fönstren, dom är såååå skitiga ! å ska ta tag i köksskåpen, och om jag orkar å har tid så ska jag ta tag i klädkammaren, som är väldigt rörig för tillfället.... med lådor å massa skit som A bara släng in,, kan bli intressant att se vad som finns därinne.... haha

ångest

jahop, så har man då registrerat sig,.. känns inge vidare....men men nu ere gjort... Har varit med C idag, vi köpte lunch på Subway å tog me hem till henne för att hinna kolla på Holm som skulle skutta högt,... de gick ju inte så himla bra för honom, men men, de har de ju å andra sidan inte gjort för någon svensk, bortsett från två cyklister å nån mer.... Ara kunde ha gått bra, men där vare ju massa Italianos ivägen...

Nu ska jag lägga mig i sängen å läsa lite, sen imorn ska jag vara inne i stan kl10 för att möta upp mamma å fika med henne, hon har semester men ska på kurs i stan imorn, så hon är här över dan.....


A är inte hemma, han är nånstans å dricker öl, kan ju inte påstå att jag är nöjd med honom,.... men han verkar inte fatta hur löst han hänger... men men jag pallar inte bry mig.... inte nu iaf....


Sov gott alla !

to day..

snart ska jag bege mig ner till tvättstugan för att hämta upp min tvätt, för en ovanlighetensskull så är det A som har tvättat....så skönt !

Sen ska jag iväg till Flempan, ska registrera mig, även om jag är totalt osugen på de.... vill egentligen inte alls plugga, annat än KY, men de lär ju inte hända...

Så de jag ser fram emot idag är lunchen med C och lilla W,ska bli riktigt skönt =)

Nu måste jag göra mig iordning för dagen, ligger i soffan just nu, med bara ett täcke på mig....å de känns inte som en okej outfit när man ska röra sig bland folk.....

jojokänslor

mina känslor är minst sagt jojo-liknande,.... ena stunden så vill jag inget hellre än att allt ska bli bra, för att i nästa stund mest av önska att jag bara hade mig själv att tänka på!

FAN att de ska vara så jobbigt !

Imorn är det registrering i skolan, *suck* jag vill verkligen inte gå ! MEN samtidigt så måste jag plugga upp en del saker, medans jag söker jobb.... Skulle vara skönt att få klart en del kurser oxå! jaja bara å ta tag i skiten.

Imorn ska jag registrera mig, sen ska jag träffa C å ta en lunch! Ska bli ruggigt trevligt ! 

Sen ska jag ta tag i de där med jobbsökande! 

Ska ta å lägga mig å sussa nu, för de är tidigt uppstigning imorn, ska kolla på när Svergies handbollsdamer möter Norge...om nått ska hända, när ska det hända?

ändrad

tanken börjar på allvar få fäste nu,...
tror att utgångsdatumet börjar närma sig,...
men de verkar bara vara jag som känner så....

FAN SÅ JOBBIGT !!!!

Ta tag i mitt liv....


Den här veckan ska jag ta tag i mitt liv....

  • jag ska komma igång med träningen, som legat på is hela sommaren.
  • jag ska på allvar ta tag i jobbsökandet, å få till de där personliga brevet som alltidg ska med i en ansökan,... jag är urusel på att skriva sånna brev...
  • Imorn ska jag registrera mig i skolan *suck* vill egentligen inte alls, men jag måste, för imorn är enda dagen som man får registrera sig,... dessutom så måste jag ha betalat kåravgiften innan registreringen,... jag har fan inte pengar till det, å har egentligen ingen lust att pröjsa 300kr till en kår som jag har noll nytta av,....totalt meningslöst !
  • jag ska lämna in min studieförsäkran till CSN så att jag får pengar, för planen är att plugga upp sånna kurser som jag läst, men inte klarat, så de kommer bli pluggande ändå,

en heldag på soffan =)

idag har jag verkligen inte fått nått uträttat,.. jag gick upp vid halv tolv, förflyttade mig till soffan, å där har jag sedan legat hela dagen, bortsett från nått besök till köket,....

Jag har egentligen inte ens kollat på TV, den har visserligen varit på, men jag har typ sovit..... sååå skönt !

Nu ska jag fortsätta på samma spår nu,.....

En helg i Täby...

har varit hemma hos Bettan å Magnus sedan igår, har haft de riktigt trevligt =)
Domhar för övrigt en riktigt skönt gästsäng =) så jag sov nästan oförskämt bra för att inte sova hemma... haha

Vi va å kolla på när magnus spelade handboll,men efter att vi kommit till den andra hallen för dagen, där nästa match skulle spelas, så kända jag å bettan att de kunde vara läge att åka tillbaka till Täby, hallen va inte Luddevänlig för 5öre ! sagt å gjort, vi drog "hem", planen va att gå på områdets kräftskiva, men efter strul med sittplatser, å en trött Ludde,så tog vi våra stolar å gick tillbaka "hem", satte oss på altanen å drack vin å snackade skit =)

Vid 20:00 va de kallt ute, så vi drog oss innåt (till soffan) å kollade på Sommarkrysset, å buggade loss till Inget kan stoppa oss nu, Ludde va självklar med å buggade,han va sååååå nöjd !

Magnus kom hem  å hade med sig pizza, jag å bettan hade ju tydligen inte käka ordentligt på hela dagen, så vi va liite hungriga... haha

Nu ska jag sussa, för jag är heeelt färdig!

lägenhet.....

sitter just nu å kollar runt på hemnet,.... de e inte så att jag funderar på att flytta, varken med eller utan A, men de e kul att drömma,...

Jag trivs där vi bor nu, men samtidigt så är de jobbigt att bo i en lägenhet där man inte har möjlighet att förändra något,.. vist vi har lagt in klick-golv istället för den fruktansvärda lenoleum mattan som låg när vi flyttade in, å vi har målat om i hallen å v-rummet,... men samtidigt så kan man inte ändra på så mkt annat,.....

Jag AVSKYR våra köksluckor, dom är HEMSKA ! Färgen är KATASTROF, och dom är så opersonliga!
Jag avskyr klädkammaren, den är visserligen stor, men så totalt oplanderad !  Jag skulle verkligen vilja göra om den, men de kostar för mkt, å det är ett ingrepp som jag förmodar måste Okejas av värden,,, å sånt pallar jag inte med.

Jag skulle vilja flytta till en bostadsrätt, men jag har inte råd,... =( de suger verkligen,.... så jag ska göra mitt allra bästa för att få ett jobb nu i höst, helst fast anställning,.... men iaf ett jobb som ger så pass mkt cash att jag kan lägga undan pengar,.... ev. så att jag kan utöka mitt sparande både i SKB och nått annat,... de skulle vara sååå skönt !

Jag ska även fixa så att jag får tillgång till de sparade pengar som jag har i Swedbank,... men då måste jag dit å snacka med dem, å eftersom de är ett konto från när jag va liten, så ska de finnas en bankbok till kontot.... den boken försvan för MÅNGA år sedan ! Men tydligen så måste den anmälas i nån tidning,... å de bara för att de är över 5000kr på kontot,,,, å de kostar 1000kr att anmäla den,... IDIOTI !!!!!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med A, som har tagit paus från bökerna,... sen är de snart dax för sängen för mig.... ska ju upp å jobba imorn....

Sov Gott allihop!

regn, regn å regn

regnet de bara öser ner,... å visserligen är jag blöt, i håret, men de är för att jag "nyss" tog en välbehövlig dusch =)

Ska iväg en sväng å träffa Bettan ikväll,... måste hur som helst ut, å ta en prommenad i de här vädret lockar inte de minsta,... så en tripp till kransen, å en stund på Stabil, låter som ett vinnande koncept =)


A-kassan

fick en räkning idag, från a-kassan, jag ska betala 945kr. inget konstig i det, om jag varit medlem!

Den här skulden är för att jag var medlem fram till 2007.10.31

JAG VISTE INTE ENS ATT JAG HADE SKULDEN !
DET ÄR FÖRSTA GÅNGEN JAG ENS SER EN RÄKNING FRÅN DEM !!!!!!


JÄVLA IDIOTER!

OS på TV å regn ute...

ligger å kollar på OS, inte helt otippat kanske, dels för att jag är en tvåttäkta sporttönt, men sen är de ju typ de enda som visas på tv, å jag pallar inte byta kanal,... annat än när de kommer upp en fin liten textremsa i nedre bildkant, som påpekar att det just nu är en svensk som har medaljläge eller liknande i den andra kanalen.... då byter jag gärna.... men just nu så är det handboll....jag kan väl inte påstå att jag kollar så där värst engagerat , men de e rätt kul ändå...


A är fortfarande ute i köket å pluggar, å kommer med jämna mellanrum ut hit å glor på TV i 5min, för han har "rast", vilket är heelt okej, särskilt som han har ställt sig å masserat mina fötter =)

Annars så har de väl inte hänt mkt alls här idag..... Jag har pratat med min kollega, å jag ska jobba imorn, han sa att de OK om jag stannade hemma, jag har ju varit krasslig hela veckan, med kulmen nu igår... de e inte kul att åka till jobbet med en strulande mage,.... men jag har inte känt av magen alls idag, så imorn så ska jag till jobbet....
Imorse kände jag mig som en använd disktrasa,... inte alls iform.... minns inte ens att klockan ringt,... men de måste den ha gjort, för jag hade verkligen tänkt att gå till jobbet idag... men så blev de alltså inte....

Däremot så måste jag nog snart ta å gå en prommenad... de e fördjävligt dålig luft här inne (v-rummet) eftersom jag måste hålla dörn stängd, annars låter TVn ut till köket.... å fönstret ¨kan man ju inte ha öppet, för de blåser så för bannat, nu regnar de oxå....
 Prommenaden får vänta lite......

confused

shit va ja e trött !!! Trots att jag har sovit nästan 12 timmar,... och vaknade av mig själv..... jag tror att den där mag"sjukan" kanske har satt mer spår an jag fattat,....

Imorn SKA jag iaf gå till jobbet,.. de e min sista dag, så de känns ju lite jobbigt att vara sjuk idag.... men ja kan ju inte göra så mkt åt de....

Jag tror verkligen att bägaren är överfull nu,... något måste hända,... men de finns inte tid till diskusion förns nästa vecka,.... å de e verkligen super jobbigt !

Han va riktigt söt igår, när han väl kom hem..... Då hade han vart på väg hem i flera timmar,.... å då räknar jag inte med de 2timmar som det normalt tar från landet.....
Men de e ju så att han har vänner...... eeh What !!!! Jag har oxå vänner, men det betyder inte att jag alltid sätter dem före honom,.... jag verkligen avskyr att alltid få slängt i ansiktet att han minsan har vänner,  som att jag inte har det... ? De e bara de , att jag för flera år sedan "gallrade" bland mina vänner,.. nu har jag bara sånna som jag verkligen litar på kvar, dom andra kallar jag inte för vänner, dom är polare eller bekanta....

jaja inget att göra åt, han vill ju inte ens erkänna att han faktiskt närmar sig 30..... han lever som hans singelpolare gör, å de stör mig nått enormt!!!

Vi får se hur länge vi håller.....
Nu ska jag fortsätta söka jobb =)

han e hemma...

nu e han hemma, å de känns faktiskt helt okej,...
men jag känner fortfarande att jag inget hellre vill än att bara få vara själv, utan någon i samma hus....
Har pratat med mamma, å jag ska åka ner till landet en vända, å då lär de bli så att jag bor i mormor å morfars hus....

Jag hatar att känna så här,.... dessvärre så är de ju inte heelt lätt att ta sig någonstans där man får vara heelt ifred....
Jag vet ju att jag kommer ta me datorn,.. men då väljer jag själv på ett helt annat sätt, med vilka och hur mycket jag vill prata.....

enklare liv...?

snart kommer A hem, å då ska de göra pizza,....*mums* är egentligen inget större fan av pizza, men hemmagjord pizzar är lixom aldrig fel,... då har jag ju precis vad jag själv vill på,... de mesta är egentligen godare, vilket är konstigt,... men men så tycker jag =) men så är jag skum....

sen lär jag sitta framför datorn resten av kvällen, precis som jag gjort typ heeela dagen,....haha

jag har diskat det mesta, jag har inte städat i övrigt,.. men jag pallade lixom inte de i dag.... de va fan sjukt jobbigt att diska,... å de va inte ens mkt disk...!

A ska plugga när han kommer hem, så han kommer barrikadera sig i köket,... vilket faktiskt är framsteg mot när han på fullaste allvar menade att jag skulle befinna mig i typ sovrummet, för han va ju faktiskt först i v-rummet.....
ni kan ju hajja att jag vart arg!!!!!!
hans motivering va några av gångerna, joda de hände fler än 1gång, de va att jag ju kunde plugga i sovrummet.... MEN HALLÅ!!!! sen när pluggar jag utan musik???

jaja nu håller han sig i köket från början,.. å de gör ju onekligen mitt liv enklare,.....
men ni som följt bloggen, både denna å den förra, (metrobloggen/saraholmen) vet att mitt liv inte är så enkelt,... inte hellt förhållandet till A är det bästa,... men jag vill verkligen få de att fungera....Älskar honom ! men om de inte händer nått snart, så kanske man måste kasta in handuken,...

my war at home...

sjuk,...fan jag pallar inte !!!!

Är hemma från jobbet, min mage bestämde sig för att förklara regelrätt krig....*suck* tidigare i veckan så har vi bara vart oense,....Men idag så va de alltså krig...

Jag ligger hemma i soffan, å har hittat en ställning som fungerar..... problemet är bara att jag är hungrig, vilket betyder att jag måste ut i köket å slänga in lunchlådan (som skulle me till jobbet) i micron... verkar jobbigt....

A kommer hem idag,,....å jag vet inte hur jag känner inför de..... vist saknar jag honom, men jag vet oxå att han ska plugga,... vilket betyder att han kommer vara hopplös att umgås med,... jag kommer känna mig som en elefant i en glasbutik,.... å jag kommer inte kunna äta när jag vill, utan kommer få vänta till han vill ha mat..... jag kommer få både laga maten och diska efter den....*suck*

jag skulle vilja ta diskusionen om hur vi har det tillsammans.... men de e ju lixom bara å glömma,... tar jag de nu så kommer de bara att bli värsta kriget,.... han kommer vara på helspänn fram till tentan är klar.... *suck*

jaja nu ska jag kolla vidare på dumburken,... å gå ut å styra upp maten....

never been kissed....

ja, inte jag alltså, utan på TV.... de e en sån där ÜBER töntig film som jag har sett, ja vet inte hur många gånger,.... men den e så himla söt,... (japp ja e en tönt) haha!

Jag kom inte så långt med disken, å ännu sämmre gick de med städningen i övrigt..... jag är en dålig människa.....
A kommer hem imorn,... vist saknar jag honom,... men samtidigt så måste jag erkänna att de e rätt skönt att få vara HELT själv.... Fick jag bestämma så skulle han komma hem å sen åka tillbaka till landet tills han är klar med tentan..... Jag VET!  jag är en hemsk flickvänn! men de e sant,... jag har verkligen saknat ensamheten... konstigt nog.... men de e säkert så för de flesta,.... ibland så behöver man få vara helt själv, jag har visserligen fått vara ensam hemma förr,... men då har jag mest kännt mig ensam,.... vad som hänt nu, vet jag inte riktigt säkert,... men många bäckar små som man säger,.....

Jag skulle gärna åka ut till landet, om de inte va så att de va ett sånt satans mekk att ta sig dit,.. å för att morsan är där nu.... Jag vill vara ENSAM! Jag kan verkligen känna hur jag börjar hitta lite av mig själv igen,... å jag har saknat henne, den där tjejen som gillade att festa med polarna, som ÄLSKADE att gå å sätta sig på nått hak å öla å snacka skit, tjejen som utan att blinka hakade på om de vankades konsert! 

Jag tror jag har hittat henne ! Å jag ÄLSKAR HENNE!! 

De e dax å på allvar ta tag i mitt liv... 

  • söka jobb
  • plugga upp kurser medans jag söker
  • ta tag i mitt sociala liv
  •  ta körkort
  • köpa bil

 ingen nämn ordning

NU JÄVLAR!!!!du är vad du äter...

ligger i soffan just nu å kollar på Du är vad du äter måste erkänna att jag tycker de är ganska underhållande,.. inte sååå lärorikt, men ibland så kan de ju vara så att man får nya förslag på maträtter, å de e ju ALLTID kul =)

Jag är sååå medveten om att jag för tillfället äter URUSELT. Jag har nästan inte ätit några grönsaker de senaste veckorna.... å de SUGER ! Jag är verkligen såååå sugen på grönsaker å en smaskig sallad med massor av avocado, champinjoner, gurka, majs å annat gott....*mumma* men så lär de inte bli,...... jag har inte råd att köpa grönsaker, har typ inga pengar alls,..... så de får bli konserv och frys grönsaker några dagar till...... men jag är ändå inte heeelt under isen för vad jag äter,....jag vet ju vad jag håller på med, å vad jag måste göra.... men jag kan inte köpa grönsaker om jag inte har råd... de e enkel mattematik......

Måste laga mat till imorn snart oxå.... jobbigt värre.....

Ska snart forstätta med disk och städning hemma,... de ser för djääävligt ut.... men de ska de bli ändring på.... sen ska jag förbi banken å sätta in, (insättnings-automat), de få stålar jag har,.... Då gör jag inte lika mkt små inköp,... å de e ju bra =)

OS i Peking = godkännande av diktatur...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3083905.ab

OS i Peking blir bara mer och mer pinsamt !!!!!

Att på fullt allvar mena att det låt i nationens bästa att den "fula" flickan med den vackra rösten inte fick sjunga live under invigningen är helt vansinnigt.

Kina vill ge sken av det perfekta landet, men sanningen är långt därifrån.

Kina
är en diktatur!

Staten styr ALLT!!!

Jag förstod aldrig hur man kunde förlägga OS, världens största idrotts evenemang, till ett land som så totalt insrkänker människor rättigheter !

Nu måste omvärlden reagera ! Det kan tyckas som att det inte är hela världen att man låter en söt flicka "sjunga" live under invigningen,... men detta är bara ytterligare ett bevis på kinas syn på människors värde!

snygg singel vs upptagen

http://www.aftonbladet.se/karleksex/article3032509.ab

kan ju inte annat än att hålla med....

verkar iaf stämma bland mitt umgänge....

Baaaaad feeling.....

Faaaaaan ! Helvetes jävla skit !!!!!!

De e så mkt som borde göras, så mkt som borde tas tag i,... men jag PALLAR INTE !!!

Jag är som vanligt helt slut, vilket är konstigt med tanke på att de fortfarande är typ DÖTT på jobbet.

Den där magkänslan som jag nämt tidigare, är kvar, med samma intensitet.... å de e inte en possitiv känsla.....

Jag vet att jag måste ta tag i så jävla mkt. Men de e fan inte helt lätt.....

Nu ska jag iaf ta tag i lite,... jag ska skicka iväg lite jobbansökningar.... har hittat några som verkar intressanta, på riktigt !

Jag hoppas verkligen att jag får jobb, så jag slipper fortsätta plugga,.... iaf på nått år.... Jag är så evinnerligt trött på att aldrig ha ett öre på fickan, att konstant vara pank, å att nästan dagligen bråka om pengar med sambon......

OS, förkylning och gräsänkling...

Tanken va ju att jag idag skulle åka till Solna å kolla på AIK-Elfsborg.... så blir det inte.
Jag va uppe i god tid, å tog de lungt ett tag,... sen hoppade jag in i duschen,.... när jag va klar där så kände jag mig visserligen frächare, men samtidigt så kände jag mig helt under isen. Jag va snorig å trött i både kroppen å huvet.....

Jag lagade mat, (pytt-i-panna, med stekt ägg) och hoppades att jag skulle känna mig bättre efter att jag käkat lite...... så blev de inte.... !

Så nu ligger jag fortfarande på soffan, å kollar på OS.

De känns sååå surt ! jag ville verkligen gå på kvällens match,... men som vanligt när man sett fram emot något ett tag, så blir de inte som man tänkt sig.....

Men jag har helt enkelt inte råd att gå på kvällens match. Jag jobbar 1vecka till, å måste jobba mina timmar för att lönen ska bli någorlunda.....

Ska gå till centrum å köpa lite inför veckan,... A är på landet, å kommer hem på onsdag..... ska faktiskt bli rätt skönt, att bara få rå om mig själv.... dessutom så är han uppe i tentaplugande, å då e han hopplös att ha å göra med....
Han vill ha knäpptyst, å blir irriterad om jag går in i köket å hämtar ett glas vatten,.... så jag tycker faktiskt att dee skönt att han åker till landet.... då slipper vi de där onödiga bråken som blir när han är stressad, å jag vil fortsätta leva mitt liv.....

Lasse W på Zinken


innan Lasse 
Jag och J innan konserten =)

   Sprang på lite roligt folk =)


 UNDERBARA LASSE !!!!!

lokalsinne ?

Jag kom hem för ca 30min sedan, då hade jag för läänge sen sagt till A att jag va på väg hem, han svarar inte, så jag meddelar att jag låser dörren, för han verkar ju inte komma hem....

2minuter senare ringer telefonen,...gissa vem....?  Japp, A ringer, han är på väg hem, från någonstans på söder.....eeeh va? Söder är stort.... han har noll koll på åt vilket håll han ska gå,... varpå jag sätter igång datorn, kollar upp var han är, å talar om hur han ska ta sig hem.... då har han gått förbi minst 2 busshållplatser, men inte ens kommit på tanken att kolla var bussarna går, och om de möjligtvis går en buss som han kan ta......

Men nu är han iaf på en hållplats å väntar på bussen.... så han är hemma om typ 40min.....

Ja va säger man,.... ? Dåligt lokalsinne och tankspridd, inte en bra kombination....

Nu ska jag sova... eller försöka iaf....

Imorn ska jag med J på Lasse W, hon hade biljett över, så jag hakar på =) Ska bli skitkul.... är visserligen inget stort fan.... men han är ju absolut en bra artist !


För övrigt så har kvällen varit bra, trevliga människor, å soft stämning på stan.... Men när stället vi va på började fyllas med blonderade 18åringar, (inget fel i det) men kombinationen dessa donnor och 18åriga testosteronstinna pojkar, kan bli liiiiite för påfrestande,.... så vi drog...utgång =)

Tjohooo !!!!

 V räddade mig ! Hon skulle ut med några polers, å jag får följa med =)

Yeeey !!!!

Ville bara meddela det !

förövrigt så har jag pratat med en gammal bekant på MSN och FB nu under kvällen... de e bra konstigt vilka svängar livet tar.... första gången jag träffade honom så trodde jag aldrig att vi skulle få en rellation efteråt, mer än möjligtvis morsa på varrandra om vi råkade ses....

Jag sprang på honom i innsbruck i somras.... SÅ KUL ! Jag va näst intill aspackad. haha, vi snackade lite å sen vare inte mer med de.... sen hittade jag honom på FB, å måste säga att de e riktigt kul... Han e en kul prick! Å såååå dryg, å känner mig som den jag en gång var,... vilket konstigt nog är rätt skönt... väldigt befriande.... eller jag är egentligen samma person idag.... bara inte lika ofta.... å trots att jag inte är helt nöjd eller stolt över alla min beslut tidigare, så kan jag ärligt säga att de är få beslut som jag ångrar, för jag viste ju inte då de jag vet nu....

Oj de blev rätt mycker skrivet, när jag egentligen bara vill meddela att jag ska ut å bärsa ikväll =)

Hoppas alla får en super kväll !

vill vill vill... men orkar jag... ?

Jag vill verkligen hitta på nått... !
Men jag är så sjukt seg ! Å lider av total brist på fantasi....

ska nog ta å hälla upp ett glas vin, å hoppas på att segheten försvinner...

med nattens

vad gör man en fredag som denna... ?

Kom nyss hem från jobbet, slutade tidigare även idag, *skönt* lite jobbigt för plånkan, men vafan, jag pallar inte sitta å bara göra ingenting,....Så nu kom jag hem lagom till de att jag skulle ha slutat =)

På bussen hem så klev de på två mammor med barnvagn, (verkade inte känna varrandra) den ens ställde smart nog undan sin vagn så att fler kunde komma på bussen,.... den andra mamman ställer sin vagn, med trött å grinig unge i så att hon å det större barnet kunde sitta brevid.... inte ås konstigt,.... men sen kommer hon på att de är ju en bra idé att mata ungen i vagnen (runt 2år) med youghurt (stavas?), vilket ressulterar i att ungen smäller till skeden så att allt far iväg på en annan tjejs brallor,.... mamman ska nog vara glad att de inte va mig de hamnade på, för jag klarar inte av sånt.... sen i fruängen så går en gubbe med rollator på, normala människor flyttar på sig å skuter vagnen så att den med rollator bara kan gå rakt in,... men inte denna mamma,... hon sitter kvar en bra stund å låtsas som ingenting.... efter en stund ställer hon sig upp, å gör ett oegagerat försök att dra vagnen till sig,... vet inte hur hon tänkte,.... i de läget är det ju bara att ta ungarna å sätta sig någonstans.... men NÄE, inte hon,..... så tillslut, efter massa lirkande å LYFTANDE för gubben, så får han in rollatorn, då har bussen redan börjat åka igen..... JÄVLA DUM-TJACK TILL MORSA!!!!!

Byter buss Älvsjö, utan problem, kliver av hemma utan problem... å nu ligger jag i soffan å försöker komma på vad man ska göra ikväll,.... de e ju halabalo inne i stan, men jag vet inte om jag pallar åka in i detta väder,... vi får se,... kanske slår en pling till nån av gummorna,.... de lutar åt de, vill inte sitta ensam hemma ikväll, de pallar jag inte... jag vill umgås med folk... !

Go Arsjavin !!!!

Fan va bra!!! På tiden att en aktiv i ryssland säger ifrån, hoppas bara att de funkar, å att han får komma till en ny klubb i Europa!

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/article3051315.ab

men vad är hennes problem ?!!

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/musik/article3055497.ab

Läste nyss detta, Lykke-Li HATAR sitt hemland Sverige 

Allvarligt ! Hon verkar ha STORA problem !

SERIÖST!!!!!

söka jobb....

Jag håller som bäst på att leta jobb, på alla möjliga sidor på nätet,...
Helst vill jag ha enn heltidsjobb, med fast månadslön,... men de e nog inte det lättaste att få....men jag hoppas....
Men innan jag söker nått jobb, så måste jag få ordning på mitt CV, för de har jag lixom aldrig engagerat mig i.... men nu har jag börjat,... men de e fan inte lätt !

Det största problemet är det personliga brevet....*suck*

Sitter å kollar på supersiza vs superskinny, de e skrämmande att se vad folk stoppar i sig !

Nog för att jag inte är den mest nyttiga i världen, men jag har ändå koll på vad jag stoppar i mig, å jag vet att jag äter för mkt av en del, för lite av en del,...men mest rör jag på mig för lite....
Jag är en sån som ogärna ger upp mat, jag går lixom inte att leva med.... då börjar jag hellre träna,... å de ska jag göra, måste bara köpa ordentliga löparskor, för jag får ont i benen av dom jag har nu... jag kan alltså inte ens gå i rask takt i dem.....

Nu ska jag glo lite mer på TV, sen är det dax för sängen, vill hinna läsa lite innan jag somnar, å helst inte somna sååå sent.....

BTW de bidde ingen prommenad,.... får ta de imorn....

home again,....

så skönt att vara hemma ! å bara göra ingenting.....

Egentligen så borde jag plugga, för jag har en tenta den 18 som jag bör göra,.... men jag är bara så slut i kroppen och knoppen,....

Å nu kom A hem....*suck*
Älskar honom, men jag behöver få vara ensam ibland, utan att får höra hur stökgig jag är, å att jag ska sätta på mig kläder,.... jag har ingen lust att sätta på mig kläder, tycker de e sååå skönt att ligga i underkläder på soffan med en skön filt,.... men de e tydligen inte okej...... helst så ska jag stå å laga mat eller städa eller nått sånt,... å har han gjort nått så ska han ha en medalj,..... jag vet inte hur länge jag pallar leva så,.....

Jag är stökig, JA VET DET !  Men han är minst lika stökig han,...
 problemet är bara de att han är hemma på dagarna mer än mig, å struntar helt enkelt i att diska undan efter sina luncher,.....

Näe nu pallar jag inte skriva mer,... blir bara irriterad..... ska ta en dusch, sen tror jag betsämt att jag ska ta en prommenad,... eventuellt.....


regn å rusk, å TRÖTT!

sitter på jobbet, för dagen ensam, då kollegan är på sjukan med sin yngsta,.... Så jag sitter här, visserligen i värmen, men med dålig luft, å tittat ut över ett grått å trist å blött Sätra....

De är inte så överdrivet mkt att göra idag, igen..... så jag har ingen panik för att jag inte ska hinna med.....

De har ringt totalt 1 människa idag, och de va innan kundtjänst började, hm.... mindre kul.... jag hade ju knappt fått igång dator,.... sen har de varit dött,....

Jag har drickit kaffe å läst tidningen,... Å nu har jag skrivit in de ordrar som kommit,.... de va inte stora så de går fort att plocka ihop.....

Efter jobbet ska jag förbi mormor, vi ska byta SL-kort,... mitt går ut 13 augusti, hennes går ut den 28, å hon behöver inte ha sitt då, för hon å morfar åker till landet på måndag,.... å jag är ju kvar i stan, så jag beöver kortet....

tror jag kommer stänga tidigare idag,..igen.... för de är verkligen såå dött här ute....

men, nu ska jag fortsätta jobba lite,... så kanske jag kan vara klar med att till straxt efter lunch, så kan jag roa mig med eventkartan då :)  http://www.sweden.se/templates/cs/Event____19577.aspx 

Later !

what to do...? And When...???

Sitter i soffan å glor på TV, för tillfället är de Basel - IFK GBG.... kan väl inte påstå att jag är överdrivet engagerad, men de e rätt skönt att bara slökolla på fotboll, utan att egentligen bry sig om hur matchen slutar.....

De där känslan i magen är fortfarande kvar, och om jag inte tar helt fel så känns den nästan mer nu än tidigare,....men jag kan fortfarande inte komma på vad de e,.... eller de e klart att jag har mina aningar,.... och jag vet att de inte är nått fysiskt,....jag är inte gravid, jag har inte mens å ska inte ha de på ett tag,...  men fortfarande så är jag allt annat än säker på vad känslan beror på..... DE E SKIT JOBBIGT!!!!

Förhoppningsvis så blir helgen rikrigt lugn,... vet ännu inte om jag följer med A ut till landet, det lutar åt att jag stannar hemma,... känner att jag behöver vara lite för mig själv.... å verkligen bara VARA. Jo ja vet att de inte är länge sen jag va ifrån A, men de va evigheter sedan jag hade en hel helg bara för mig själv,....

Skulle behöva ligga i badet å lyssna på bra musik, dricka ett gott glas vin, å bara slappa.... kolla på någon film som jag redan sett 1miljon gånger, ta en promenad, sätta mig på en bänk å bara lyssna på,... ja vad de nu är som låter.....

Jag skulle behöva göra så mkt, men framför allt så skulle jag behöva göra ingenting....!

Jag vill äta gott å nyttigt, å försöka plocka undan lite hemma.....
Jag skulle behöva ta mig en ordentlig funderare på hur jag ska göra i höst, med skola å sånt....
Frågan är bara när jag ska hinna göra allt detta ???

Snart ska jag sova, för jag är helt färdig,.... sov typ 2timmar i natt,..... A kom hem runt 4, å då hade jag ännu inte somnat ordentligt,..... å klockan 06:30 ringde klockan,.....*snark*

strange feeling....

Jag har en sån där konstig känsla i kroppen, främst i magtrakten,.... det är inte mens, å inte nån annan fysisk åkomma,.... Jag har haft den här känslan förut, å den har sällan haft något possitivt med sig,..... Så de e ju liiiite jobbigt, MINST SAGT.

Jag sover dåligt på nätterna, känner mig allmänt grinig å trött av den anledningen,... Jag känner att jag mest av allt bara vill gå å lägga mig å dra nått gammalt över mig, å helst inte komma upp igen förns jag har ett ordnat liv, med allt vad de innebär av skola/jobb, boende och sånt, som jag trivs med.....

Som de känns nu så känns de där livet väääldigt avlägset,.... känner mig så galet deppig,... å jag kan inte ens komma på nån anledning till varför...... Just nu så tvivlar jag på de mesta,.... främst tvivlar jag på mig själv..... and I HATE IT !  

Jag har så himla mycket jag skulle vilja göra och uträtta,...men de mesta faller på att jag helt enkelt inte har råd!
 
Jag vet vad jag vill, men samtidigt så har jag ingen aning ! De är så frustrerande! 

Jag vill, men ändå inte !

Varför ska de vara så svårt ! 
Jag vill vara 3år igen,   när de största problemet är vad man vill ha till lördagsgodis...
 


Jag vill vara 3år igen,
när de största problemet är vad man vill ha till lördagsgodis...

Allsång ?

Sitter å "kollar" på Allsång på Skansen men de e fan inte så mkt allsång längre,.... De har blivit lite sämre för varje år tycker jag..... De e fortfarande lika långt/kort program i TV, 1 timme, 60min, men de e typ dubbelt så många gästartister som ska vara med, å de e långt ifrån alla som kör en allsång. Personligen så tycker jag att de ska vara ett KRAV alla gästartiser måste köra en allsång, de e väl inte för mkt begärt, ... eller ?

Jag brukade älska Allsång på Skansen ! Då på den tiden när de faktiskt var ALLSÅNG !!

Jag har varit å sett på Allsången live några gånger, men de e några år sedan nu, dels för att jag jobbar på sommaren, å vill vara där tidigt på morgonen för att få bra platser,...jag skulle visserligen kunna ta ledigt från jobbet någon tisdag, men jag känner inte att de e värt det...... Det är inte lika bra längre!

Idag är det viktigaste att Robert Gustavsson är med ! Å nu är det han  =)http://www.aftonbladet.se/nojesliv/tv/article3040451.abmin gamla knän...

Jag sitter hemma i vår sköna soffa, och kollar på nått skitprogram på TV.

Jag kom aldrig iväg till jobbet imorse, först va planen att komma senare, typ runt 9 - 9.30. Så blev de inte..... Mina knän är som gamla tanters tår,... Dom känner av vädret,.... vilket ju ibland kan vara bra, för jag vet redan innan vad de är för väder...nästa iaf.... Men nu så måste jag ha legat å spänt mig under natten, för jag hade så fruktansvärt ont i knäna ! På grund av det och regnet som piskade mot rutan så har jag nästan inte sovit alls inatt, jag sov nu på morgonen istället,.... Mina knän gör fortfarande ont, trots att dem är lindade..... Någon som vill byta knän ? 

Med tanke på vädret så är de ju inte så att jag är ledsen över att inte behöva stå å vänta på bussar å sånt, men samtidigt så hade jag gärna gått till jobbet, jag behöver verkligen pengarna,...
Jag är inte en sån som gnäller, särskilt inte när det kommer till mina knän, jag har haft problem med dem så länge att jag nästan blir rädd om jag INTE har ont i dem på några veckor...... Så när jag får så ont att jag inte vet var jag ska ta vägen så gör det OOOONT!!!!

Men trots knäont så ska jag göra lite nytta hemma idag, tänkte städa undan i köket å sovrummet,... sortera tvätten, om vädret blir bättre så kanske jag går ner å bokar en tvättid oxå,.... men vi får se....

Nu ska jag fixa lite käk, börjar bli hungrig.....


fuckit!

matchminut 39

2-2matchminut 50
3-2  efter snygg (tyvärr) frispark

JAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!

matchminut 10?

1-1

UNDERBART AV MENDES OCH JAGNÉ !!!!

NU KÖR VI !!!!!!!


matchminut 16

2-0

Jagné IGEN !!!!!!!!!

MEN F U C K !!!

matchminut 1 och KFF gör 1-0

SKÄRPNING GNAGET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


it´s raining,.....SOM F*N!!!

HELT GALET !

De regnar nått helt vansinnigt mycket ! Jag va nere på "turken"  å köpte lite nödvändighter, det är en prommenadtotalt 200m MAX. Jag va dyngsur när jag kom hm igen.....

De jag hoppas på är att jag slipper ta mig ut i likadant väder imorn, när jag ska till och från jobbet,... de har jag verkligen ingen lust med. Jag vill avsolut inte stå å vänta på nån buss i ösregn,  men sån tur lär jag väl inte ha..... eller va tror ni ?

Nu ligger jag hemma i soffan å kollar på hitta hem. Väntar mest på att TVn ska slå över till Canal plus, å matchen mellan Kalmar FF - AIK

Kvällens match är super viktig ! Visserligen så är alla matcher viktiga, men om KFF vinner ikväll så har dom verkligen dragit ifrån i toppen, å AIK tappar ytterligare mark i kampen om guldet.....

För ovanlighetens skull så är jag hemma å kollar matchen, men de e faktistk rätt skönt, med tanke på vädret..... Dessutom är jag så galet trött, så de är skönt att få ligga i soffan hemma å kolla,.....

Nu har sändningen börjat, å de verkar som att vädret där nere är helt okej, å de e ju bra de,.... för de blir sällan bra/rolig fotboll när vädret är uselt.....
Regn har ju en tendens att göra planer dåliga, å jag vet av erfarenhet hur svårt och jobbigt det är att spela på vattensjuka planer.....

Saknaden är STOR !

Ligger ensam hemma,.... =(
Älsklingen är kvar på sitt landställe, å kommer hem igen imorn....

Jag vill ha honom här NUUUUU!!!!

De e så galet ensamt utan honom, nu när vi har de sådär underbart bra 90%av tiden så vill ja ha honom hos mig hela tiden ! Även om jag fattar att de inte är genomförbart,..... och troligtvis så skulle de inte vara bra heller... Men de betyder ju inte att jag inte vill ha honom här nu......
Vi sågs knappt innan jag drog iväg till Enköping... så jag saknar honom enormt mycket nu !


 Min underbara sambo

De känns faktiskt helt underbart att sakna honom..... ja vet att de låter skumt,.... men vi har ett kämpigt år bakom oss, när vi bråkat mest hela tiden,... och de har varit nära att vi gått skilda vägar,.... även om de aldrig har gått så långt som att någon av oss tagit sitt pick och pack å dragit,.... men de har hängt i lufte, så att säga..... Å jag har inte riktigt kunnat sakna honom när han inte varit hemma,..... utan tyckte faktiskt att de va rätt skönt,.... för då bråkade vi inte,....däremot så va de ju inte kul om han va ute hela natten med polarna å inte hörde av sig...... så där höll vi på i nästan 1år,... *suck* från och till.....   Själklart va inte allt dåligt under den här perioden, då hade vi nog inte varit tillsammans idag..... men vi klarade oss igenom stormen.
Å nu är de helt underbart igen !
Själklart är vi inte alltid sams, men vilket par är det ? Men oftast så blir inte dessa smågräl och diskussioner till enorma bråk,.... SÅ SKÖNT !!!

Så nu saknar jag honom helt vansinnigt mycket ! Å även om de e jobbigt, så är de helt underbart att känna att jag saknar honom..... =)

Jag är så innerligt glad att vi fortfarande är tillsammans, och så vansinnigt glad att vi trots allt har valt att stanna hos varrandra.....

Älskar honom så enormt mycket ! om möjligt mera nu än innan året av bråk......
Han är verkligen så underbar, å jag kan bara hoppas att vi aldrig mer hamnar i den onda spiralen, jag tror inte att vi kommer det,.... Vi har gått igenom så mycket tillsammans, och jag känner att vi är starkare och säkrare tillsammans nu än tidigare... 
  
Vi två på Djurgårdsfärjan

Helgen i bilder...

 
För att inte hela Enköping skulle behöva lyssna till lilla Ws illtjut, så fick hon smaka glass av mamma....Min snusdosa höll henne sysselsatt en rätt lång stund... =)Det tog lååååång tid, men sen sov hon så sött... =)


Nu ligger jag hemma i min soffa,.. sååå sköönt !!!! Känner att jag skulle behöva både duscha å käka mat,... men just nu så pallar jag inte..... Nyss regnade det ute, men nu skiner solen.... Imorn jobbar jag, så då lär ju solen skina heeela dagen.....


Snart hemfärd, SUPER-kväll

Gårkvällen vart verkligen super trevlig !!! Vi hade svinkul ! och gick inte å la oss förns runt 2,....så vi e liiiite trötta nu idag,...
De har för övrigt varit riktigt tråkväder hela helgen,.... fram till nu....... NU tittar solen fram..... NU när vi ska HEM!!! Men men de e som vanligt.....*suck*

Vi hade som sagt trevligt igår, satt å snackade om allt mellan himmel å jord,... å en hel del snusk =P haha i vanlig ordning....

Nu sitter vi å gör väl egentligen inte så mkt..... V käkar godis, å C sitter med en nyvaken liten W i knät,... liten har sovit i nästan 40min tror ja,.... efter många om och men,.....
Snart är det dax för käk, de blir rester från tidigare, vilket är heeeelt okej,... vi har käkat så god mat, så de är goda rester.....*mumma*

Sen efter maten så är de dax å stuva in allt i bilen,... så de blir till att leka tetris.....med barnvagn, resesäng och en massa annat.....

till then......
Over and out !

Regnet öser ner, men trevligt ändå

Vi vaknade i morse, inte av, men till lilla Ws "pratande" ute i sängen.... Cina va uppe sen ganska länge, å lilla W hade ätit frulle,... jag och V va inte riktigt lika pigga på att gå upp, jag va sist upp,... inte heeelt otippat =P
De regnade så vi tog de lungt, kollade på en film och sen drog vi in till E-köpingå fikade,.... de va riktigt trevligt, å absolut inte lika dyrt som inne i stan, men något dyrare än i skäris.....

Nu är V ute å grillar, de regnar inte fullt lika mkt för tillfället,... Så snart är de dax för käk, de blir potatissallad och flintastek *gott*  även Vinet är "uppkorkat" (bag-in-box) jag kör som vanligt med Foot of Africa, vitt vin, C kör nått  Isla Negra, även de vitt, men hon kör spriser,.....Lilla W är vaken, och högljudd =P men så vill man ha konstant underhållning när man är nästan 8 månader......
 
Älklingen är ute på landet med sin syrra, å jag antar att även svärfar är där.... så imorn kommer vi båda hem från lite landetvistelse..... sen är det tillbaka till verkligheten och jobbet... *suck* vilket även betyder att skolstarten närmar sig med stormsteg, och jag måste på allvar sätta mig och söka extrajobb.... CSN räcker ju inte såååå långt......

Nu ska jag fortsätta att lyssna på sommarplågor från nu och förr =P, så jävla underbara !!!!

På återseende =) 

VÄLKOMNA

Nu har jag flyttat hit ! De tog visserligen lite tid från de att jag började pula med designen, men nu är jag så pass nöjd att jag vågar släppa in er :)

Jag sitter för tillfället ute på Vs landställe, jag, V, C och lilla W ska spendera helgen här ute, å hoppas så klart på bra väder,....
Just nu är de mat på G.  Eller maten sköter sig själv ett tag till =P

Hoppas att ni gillar bloggen, de finns säkert saker jag missat, eller bara inte tänkt på,... men kom gärna med en kommentar =)

Ha en super helg ! De tänker jag ha.