Separation och kärlek

Den här dagen går absolut inte till den bästa i mitt liv, men heller inte den värsta....
De har varit jobbigt, A är ledsen, för att vi ska separera. Jag är såklart oxå ledsen, men jag har helt enkelt gråtit klart. Allt som snurrar i hans huvud har redan snurrat många varv i mitt huvud, jag har gråtit, jag har varit förbannad och besviken flera gånger om.
Jag har hunnit fundera på möjliga lösningar så många gånger att jag tappat räkningen, allt det som A nu insett, och mår dåligt över, har jag redan "sörjt". Jag kan helt enkelt inte gråta mer för detta, jag är helt inställd på att vi kommer klara detta, men då krävs det hårt jobb, vi behöver bo var för sig ett tag. För att komma ur våra hjulspår å destruktiva umgänge. Vi behöver få längta efter varandra, å känna att vi måste ta vara på den tiden vi är tillsammans.

Att jag inte gråter nu har inte att göra med att jag är glad elller likgiltig, de är bara så att jag är säker på att detta är den enda lösningen. Jag älskar honom, å vill få detta att fungera.

Just nu så fungerar det inte. Vi är inte på samma sida i boken, men vi närmar oss.
Vi är inte de första paret som flyttar isär för att rädda förhållandet, å vi är troligtvis inte det sista heller. Det är inget roligt beslut, men för oss är det nödvändigt.



Till A:  Jag älskar dig! VI kommer fixa detta ! Det kommer inte bli lätt, men vi ska klara det, tillsammans !




Till mina vänner:

Tack för att ni finns!
Tack för att ni är så raka och ärliga !!

Ni är helt underbara !!!




uppdatering av mitt liv...

Jag har varit skitdålig på att uppdatera här ser jag....

men de har varit lite rörigt å hattigt, å allmänt förvirrat.... så jag har helt enkelt inte pallat.....

Men nu är det så att vi har kommit överens om att separera, inte göra slut, separera. Jag kommer bo kvar i lägenheten å A flyttar. Till att börja med 6månader, sen får vi utvärdera.

De är både fruktansvärt skönt, och fruktansvärt tråkigt. Men detta är de enda sättet. Vi behöver vara ifrån varrandra. A behöver bli tvungen att ta vara på sig själv, å sköta all markservice på egenhand. Jag behöver slippa tjafsandet om vem som gjort vad, eller inte gjort vad.

De är med skräckblandad förtjusning som jag ser fram emot denna separation. De handlar inte om att vi inte har känslor för var2andra, de handlar mer om att vi fortfarande älskar varandra, och vill ge oss en ärlig chans att rädda vårat förhållande.

Oavsett utgången av detta, jag hoppas på "försoning, så är detta den enda lösningen. Det kan helt enkelt inte bli värre än de har varit.


snöööö

För en gångs skull så ligger det MASSOR, med stockholmsmått mätt, snö på gatorna !  Min plan är, förkylning till trots, knata ut å försöka ta lite bilder.

Måste bara klä på mig,.... de e ju troligtvis ganaka kallt ute.....

Å va glad jag blev! "Eva vill inte amma"

Å va glad jag vart när jag läste detta !!!!

Alla mammor - som kan - förväntas amma.

Eva Thimgren, 36, tillhör en ovanlig grupp. Hon kunde, men ville inte.

- Vi är inga dåliga mammor för det, säger hon.


Känslan var stark och fanns där tidigt. Redan långt innan Eva Thimgren blev gravid visste hon att hon aldrig kunde tänka sig att amma, det var som att hela kroppen sade ifrån.

Läs hela artikeln här

Jag är inte gravid, men vet redan att jag inte kommer amma den dagen jag får barn. Jag vill helt enkelt inte. Jag lägger mig inte i hur andra ställer sig till amning, det är var och ens eget beslut.

Jag förstår att de förut va så att bröstmjölken var mycket bättre än den ersättning som fanns. Men jag har svårt att förstå varför det idag skulle vara så otänkbart att inte amma..... Det finns miljontals barn som inte blivit ammade, och som inte lider av det. Dagens ersättning är faktiskt riktigt bra.

De är säkert mysigt att amma, men jag kan för mitt liv inte se hur jag skulle tycka bättre om att amma än att ge flaskan..... det är samma situation, med den skillnaden att jag kan dela ansvaret för matning med barnets pappa. Jag kommer kunna gå på toa, ta en dusch, borsta tänderna å ha kvar min frihet samtidigt som mitt barn får mat.

Jag förstår inte varför de skulle vara så hemskt att inte amma ?! 
Varför skulle barn må sämre för det? 
De kan ju faktiskt, som Eva nämner i artikeln, och som jag sett med egna ögon, att det kan vara bra för barnet, att känna närhet och trygghet med den andra föräldern, med andra familje medlemmar och med nära vänner.

Men gladast blev jag nog ändå när jag läste
Barnmorskan stöttade

Hon vet att hennes beslut väcker känslor och hade förberett sig på en övertalningskampanj på mödravårdcentralen. Men barnmorskan stöttade och personalen på BB började genast öva flaskmatning med Oskar.

- De märkte att vi verkligen hade tänkt igenom det här, säger Eva.

När omgivningen frågar brukar hon berätta som det är. Ibland med en provocerande twist - "det är så jäkla äckligt".

- Alltså, jag vänder mig mot bilden av urmodern. Vissa utstrålar någon slags självgodhet, "jag är så god för att jag ammar". Men det talas aldrig om oss som som inte ammar, säger Eva.

Våga vägra amma, om du inte själv känner att du vill amma.


trött men glad

Fy vad jag är trött !!!!

Känner mig lite som en klubbad säl.... trots att jag faktiskt sovit ganska bra ikväll.....

Ska snart röra mig mot Vreten (Solna) för att gå på intervju =) Hoppas att jag får jobbet, (uppdraget som det kallas när man är uthyrd från Manpower) !
 
Ska klä på mig kläder, å sminka mig, å sen ska jag dra.... Ska vara där kl11 så det är ingen panik, mest för att jag hittar i Vreten nu =P

Berättar mera ikväll eller senare idag =) 

today

Idag har jag förutom att fått veta att jag ska på intervjuv imorn =) Varit i Skärholmen med mamma, å sen även en sväng till IKEA..... HIttade lite nyttiga saker, som handduk å diskborstar.... Kollade på tyger oxå, men de blev ingen affär den här gången,.... Vissa av tygerna lär jag köpa senare, sååå fina =)

changes

Ibland undrar jag hur korkade folk är.


Men nu går livet vidare =)

Stora förändringar är i antågande, de kommer bli jobbigt, men såååå skönt i slutändan =)

Hem Inredning

Å jag har så mkt idéer om hur lägenheten ska inredas.

Nu till våren vill jag ha de ljust å fräscht, vit bas som kopleteras med pastellfärger som gult, grönt, rosa, orange, turkos, lila  I LOVE IT!!!

Jag har så tydliga bilder i mitt huvud. Jag vet precis hur jag vill ha gardinerna, dynorna till köksstolarna, kuddarna i soffan, som jag vill ha ny klädsel till, mattan väggdekoration sovrummet. Jag har så sjukt tydliga bilder att de nästan är skrämmande ! Problemet är att hitta rätt prylar, utan att behöva betala multum.  Sen måste man ju prioritera, vissa saker är ju faktiskt nödvändiga, andra är faktiskt enbart estetiskt.

Åh jag vill värkligen få ordning på hemmet nu Nu NU !!!!

Sen undrar jag om det är någon som vet var man kan hitta såna där som man klistrar upp på kaklet i badrummet ? Jag har nämligen en SJUKT  ful "bård" i badrummet, som jag bill täcka över med en snygg färg. Gärna då i stockholmsområdet.

en konstig helg.

I helgen va de tydligen alla hjärtans dag,..... Enligt mig är det en riktig skit dag ! Kommersiell skit, helt enkelt.... Den firas INTE ! Kommer aldrig fira den. Av ren princip. 

Sen att de bara e massa träliga kärleksfilmer på TV gör ju inte saken bättre..... BOORIIING!!!

 " nej, jag är inte på världens bästa humör."

Jag och sambon har pratat mest hela helgen, å de har inte varit enbart possitiva tongångar, även om de är samtal som vi måste ta, för att komma vidare.....

Jag har ingen lust att gå närmare in på vad vi diskuterat, och jag kan inte säga vad som kommer att komma av de heller.... De kan bara tiden utvisa. Men de va nödvändigt att ta tag i detta nu. 

I lördags (när jag inte firade alla hjärtans dag) va jag hos Carina och Daniel (som "firade" i fredags) å käkade middag å kollade på Schlager, som egentligen inte längre kan kallas schlager,....

Rätt låtar gick vidare,  men jag fattar fortfarande inte vad den internationella juryn tillför..... å duelleringen är bra tramsig.....

 1. Lilli och Sussie är underbara! Låten kommer spelas flitigt hos mig =) 
 2. Lasse Lindh helt underbar låt ! Kommer spelas flitigt hemma hos mig =) och säkerligen på P3
 3. Jennifer Brown TRÄLIGT!!!! Pallade inte lyssna ens. 
 4.  Heat kändes på riktigt, även om sångaren kunde ha dragit ner smilbanden lite..... Bra låt.
 5. Markoolio HUMOR!!! Skönt med en parodi på förra vinnaren. Kanske inte HIT men så SÖT! 
 6. Amy... den va helt enkelt inte bra, å den passade inte henne alls. Tjejen har inget register, hon saknar helt de  lägre (mörkare) tonerna å de låter bara falskt när hon försöker, de högre (ljusare) tonerna blir mest skrikika. Hon är söt, men that´s it. Sen att hon kläs som en nickedocka gör ju inte saken bättre. 
 7. Copkies & Beans, helt okej låt, som en kombination av, Dolly Parton, Beth Midler och  hon den rödhåriga som även är skådespelare
 8. Måns levererade som han skulle, men inte mer. Kommer säkert spelas en del, även hos mig..


Idag har jag absolut inga planer, eller jo jag ska boka tvättstugan, och kanske ta tag i sovrummet....  men vi får se....


Nu ska jag kolla vidare på dumburken,.... koka kaffe å göra några mackor...


Äntligen fredag!

 • Fredag betyder att jag inte behöver ställa klockan på senast 7 för att gå upp å vänta på att de kanske ringer om jobb.
 • Fredag betyder att de nu är 2 dagars ledigt !
 • Fredag betdyder just nu oxå att de är Let´s dance på TV =)
 • Det betyder oxå att det är Melodifestival i morn =)

Idag innebär de ju oxå att de är "alla hjärtans dag" imorn.... vilket ju betyder att jag kommer bli galen på alla förbannade kärleksfilmer på TV,....


Nog om det....

I eftermiddag / kväll ska jag med mamma till IKEA =) Jag håller på att bli galen på att vi inte har någon vettig skoförvaring hemma..... Skohyllan räcker lixom inte till..... där får de ju MAX plats 6par skor = 3par var. Å jag kan ju säga att vi vi har fler par som vi använder oss av..... Helst skulle jag vilja ha skoskåpet nu,.... för då får man undan alla (förhoppningsvis) jumpadojjor, åså kan man ha mina stövlar å stövletter å sånt i skohyllan.... de skulle vara KANON ! Skulle vilja ha de där fina skåpet oxå, å en stor dörrmatta, för som de e nu så kliver man lixom in å drar in massa grus på golvet... å de e mindre kul..... dels så ser de förtääskigt ut, å man släpar med sig gruset runt i resten av lägenheten.....

Men vi får se vad vi kommer hem med......

Jag ska även ta mig in på Mio å kolla hur mkt de skulle kosta att (om man kan) köpa ny klädsel till soffan,.... för jag är sjuuuukt trött på färgen på våran soffa.... Jag vill ha en ljus, typ grå eller nått,.... måste kolla bordet jag hittade där oxå....  Hoppas det är lika fint som jag tror,.... sen får vi se när jag kan köpa de... men de borde ju inte vara inom en allt för avlägsen framtid,.... för nu får jag ju lön =)

Ska kolla efter gadriner oxå.... för nu har vi haft samma gardiner i v-rummet sedan vi flyttade in..... Å nu känner jag att jag vill ha ett fräsht rum med varma å fräsha toner.... (orange, rött, gult, grönt) Samma gäller för köket där vill jag uppdatra gardinerna, även om jag gillar den som är där nu....

oj de vart rätt mkt ser jag... inte för att jag tror att jag kommer köpa allt idag,... men någonstans måste man ju börja,... å kolla är ju en bra början....


mobilnätet

Sambon är i Luleå, å visserligen är han inte bäst i världen på att ladda mobilen.... men de e ju sjävla fan att de är bättre mottagning när man åker utomlands än när man åker upp till Norrland,....

Man skulle ju kunna tro att mobilerna fungerar i hela sverige,... men så är det inte.... man behöver ju inte ens åka långt från stockholm för att mottagningen ska börja strula....


The sun is shining ! and i´m indores....

Solen skiner även idag !!!!!

I love it !!!!!

Synd bara att jag är så vansinnigt trött ! 
Jag gick upp som jag måste, inte för att jag trode att de skulle ringa, men för att om jag inte hade gått upp så hade de säkert ringt,.... Så jag gick upp å la mig på soffan, i typ 30min, sen ansåg jag att jag fyllt min plikt, satte på ljudet på mobilen, å gick å la mig i sängen igen =) Sen sov jag från och till fram till  11.30.... Jag är inte ett dugg utvilad, utan känner mig mer död än levande....  Borde säkert ta mig ut å få lite luft å sol, men de e tråkigt att gå själv, å jag vet inte om jag är tillräkligt pigg för att vara social.....

Så de kan tänkas att jag tar en prommenad till Högdalen å svänger i på solakuten,..... de låter som en bra plan tycker jag,.... Skulle de ringa precis när jag solar så gör väl inte de nått.... då får jag väl ringa upp, eller så får de ringa igen....

Jag kan ju faktiskt lika gärna vara på toa, å jag kan inte tänka mig att de menar att jag ska ha med mig mobilen dit.....

Nu ska jag kolla vidare på Rachel Ray, sen ska jag laga lunch, å därefter börja med disken....

planering är A och O...

Har jag nämnt förut att min sambo inte är världsbäst på att planera.... ?

Han befinner sig just nu upp i Luleå,... åkte tåg dit, och ska åka tåg hem..... å de e ju inget konstigt med de.....

Tåget gick från stockholm 18.10, nattåg med andra ord, A har sittplats.... tåget va framme i Luleå 06:50,.... behöver jag säga att jag inte va avis på den resan..... hehe

Sen har de sovits och festast, å nu har han fått feber.....  Tanken va att ta tåget idag 13:50 från Luleå, men då hade de nog varit bra att boka plats INNAN man drog..... så nu kommer han åka från Luleå imorn, riktigt när vet jag inte ..... men så fruktansvärt många tåg lär de ju inte gå..... 

I min värld så åker man inte upp till Norrland, utan att ha bokat biljetten hem...... sen skulle jag ta flyget,..... å inte tåget.... även om tåg är mer miljövänligt, så pallar jag inte att sitta på ett tåg i så många timmar..... då ska man ha 1a klass biljett, å de vet ja inte ens om de finns på de tågen..... å sovplatserna är sjuukt obekväma.....  Jag har åkt "samma tåg" som A gjorde nu, för en massa år sedan, när jag skulle upp till Piteå å spela Pite summergames, å den resan va allt annat än bekväm......

Så nu sitter jag här i min ensamhet.....  å känner att jag borde ta tag i disken, samtidigt så känner jag att jag verkligen inte orkar.... men jag måste fixa de innan jag går å lägger mig.... för jag har ingen aning om hur min dag kommer se ut imorn.... de kan ju vara så att jag måste iväg på jobb eller nått liknande.....


I morse var första dagen som jag var tvungen att vara klar 07:30, å de va jag inte.... hade nämligen på känn att jag inte skulle få nått jobb idag.... å sen orkade jag inte.... Jag va typ klar,... hade duschat åså ,... så OM de hade ringt så skulle jag bara ha behövt klä på mig....
Vid 9 ringde de en tjej från Manpower å sa att hon hade ett möjligt jobb till mig, hon skulle pressentera mig för personen på företaget å sen höra av sig till mig igen.... å då är det i första hand intervju som de handlar om.... men de lät lovande.... å dessutom så är det ett längre uppdrag, å de e ju possitivt =) De är ju faktiskt en säkerhet att ha längre uppdrag,.... de gör att man kan planera sitt liv lite mer.... å de ger ju ett visst lugn att veta att lönen kommer komma in på kontot, å man får in rutiner i livet som gör att allt faktiskt flyter på mycket smidigare..... 

Allt i livet blir enklare när man har ett jobb, å får lön varje månad.

sunday blody sunday

Åh jag har jobbat hela dagen på att ta tag i disken å annat som måste göras.... men jag har lixom inte lyckats förmå mig att faktiskt ta tag i de......

Å nu är det Beck på tv, så då kan man ju inte lämna soffan.......


jag är uttråkad,....

då fipplar jag med bloggen..... är inte helt nöjd med layouten,.... problemet är bara att jag helst inte vill förstöra de som är nu, så de får lixom bli små små förändringar i taget,... annars är risken att den totalhavererar,... å de vill jag inte...!

Då vare söndag igen då,.....

Vart tog dagarna vägen ???

 Imorn måste jag vara startklar 07:30, trots att jag inte alls vet om jag kommer få åka på nått jobb....


Jag skulle vilja skriva om gårdagen, och förra söndagens underbara konsert, men jag orkar inte..... jag är heeeelt slut.

Men de kommer nog inlägg om de senare....


Måste städa idag oxå.... men de skuter jag lite på framtiden,... tills i eftermiddag iaf.... måste ner å boka tvätttid oxå.... för just nu så är de inte mkt rena kläder (som passar väderleken) i garderoberna....


AIK och Schlager

Snart ska jag göra mig klar att åka mot Solna, å Skytteholm, för årets första träningsmatch =)

Ska bli riktigt kul att se på riktig fotboll igen =) å Kul att träffa alla


Planen för dagen är nykter, för ikväll ska jag kolla på första delfinalen i Melodifestivalen.

inte igen ..... !!!

Jag anar en förkylning..... de gör, inte outhärdligt, ont i bihålorna, å jag känner mig konstant täpt i näsan.... å hängig å dan.....


Jag tänker inte bli förkyld !!!! Ska kolla om mamman har lust att sponsra lite nässpray,.... å sånt....


måste straxt hoppa in i duschen,  ska ju till manpower idag, å jag känner mig inte fräshast i stan för tillfället...


Oold pics...!

Idag har jag inte gjort många knop. Jag har inte ens varit utanför dörren....
Gick upp typ halv 11 (sjuuukt sent, sjuuukt sjönt ! ) tog på mig myskläder å tofflor å placerade mig i soffan, å där har jag suttit =P

Inte heela tiden, å inte på samma plats, men nästan =P

Jag har roat mig med att scanna in bilder från waaaay back ! Å de e sååå roligt !!!

Men ni kan vara lugna de kommer inte komma upp några elaka bilder varken här eller på FB, inte ännu på ett tag iaf... först vill jag ha in ALLA bilder ! å de kommer ta tid. Jag har tydligen gillat att fota även innan digitalkameran kom in i mitt liv,.... skillnade är ju då att man va tvungen att framkalla bilderna, ...så de svåra nu är att tidsbestämma alla bilder,.... å sorterandet är ju halva grejen,

De är bilder från hela min uppväxt, men såklart mest från högstadiet å framåt,....



Nu ska jag kolla på nån Dansk film på Svt, å sen ska jag soova.
Imorn ska jag träffa min chef på Manpower, whish me luck,  jag är liiite nervös, för jag har verkligen ingen aning om vad som kommer hända nu... De gick ju minst sagt snabbt i svängarna, först skulle jag vara kvar till 1 april, å bara typ 2 ½ vecka senare gjorde jag min sista dag....



På lördag är det första träningsmatchen =) TJOHOOO !!!!

verkar dessutom som att jag är gräsänkling under helgen,  =(

men men , A har sagt att han ska iväg förut å de har ju inte gått så bra,... så vi får väl se vad som händer....

köpbegär

MEN VAFAAAN!!!!

Nu har dom vårat soffbord i svart !!!



Soffbord svart

Soffbord i svart-, lönn- eller ekmelamin, L 130, B 80, H 48 cm 990:-.


Vafan !!! Nu vill jag värkligen sälja vårat, å köpa de där istället !!!! Gillar egentligen inte att benen är i "silver" men de är ju ett mindre problem. Jag älskar vårat bord ! men de matchar lixom inte med resten av rummet,..  Om jag trodde att man kunde måla om de så skulle jag göra de,... men jag tvivlar på att de blir bra, så de låter jag bli,... annars är de min lösning på de mesta  =P  de e så sjukt mkt billigare att måla om möblerna än att köpa nya....
men jag måste nog inse att detta inte går att lösa med färg.....
Vårat soffbord har visserligen en glasskiva i mitten, å jag gillar de, de blir mer luftigt så, men inte tillräkligt för att jag inte ska vilja ha ett soffbord som matchar resten av rummet mer.....

Helst vill jag ju ha en annan färg på soffan oxå,... men jag tror de får vänta,.... de kostar så galet mkt pengar , å jag tror att med nytt soffbord och bokhyllorna på plats, så kommer även soffan att kännas snyggare =P

Måste bara ta mig till Mio å kolla på border IRL oxå, så att man kan se om färgen är så svart som de verkar....

sen är det lite småsaker som ska köpas oxå,... men de viktiga är egetligen att jag har en budget, och vet vad som ska köpas, då är de mkt enklare att planera

trist, men nödvändigt

Sådärja =) Nu har jag betalat alla förbannade räkningar.... Ja lite sent kanske, men vissa av mina räkningar går ut på fredag...

De känns ju bra att ha pröjsat dem, däremot så är läsningen på kontot mindre roligt att läsa.,.. Huga !

Jajaj nästa månad har jag inte riktigt lika mkt utgifter så de är ju bra  =)
Den här månaden har jag varit hos tandläkaren, betalat årskortet  å så hade jag lite räkningar som släpat efter sen förra månaden, och någon sen ännu tidigare... men nu är ALLA betalade =)

SÅÅÅ SKÖNT !!!

Åså har jag fått ordning på mina papper oxå, de gör de faktiskt lättare att hålla koll på räkningarna när de är samlade på samma ställe....

Lite snopet....men väntat

Jahopp, sista dagen på Swe-Dish är nu avklarad. Lite snopet slut, men inte helt oväntat....

Får se vad som händer nu, men de e väl bara å börja söka jobb, å hoppas man får något,...
Ska till Manpower på fredag å träffa min chef där, å prata igenom läget.... Jag har INGA förväntningar,.... De är både skönt å sjukt jobbigt... på samma gång. Jag har trivts bra med kollegorna, men de där med satelliter är inte min grej.,.... Å jag har saknat att känna den där säkerheten som krävs för att göra ett bra jobb...


Sen va jag å A på bio ikväll å såg Wallander - Hämden, den va riktigt bra, men så är jag en riktigt svenskdeckar-junkie så ni som inte gillat de tidigare, kommer inte att omvändas av den här filmen....

Å så roligt !!!

Jag va hemma igår å bara slappade,... eller näe inte riktigt, Jag städade i v-rummet på dagen, så nu är golvet å soffan å allt sånt skinade rent =)

På kvällen kollade jag på TV, men framförallt så flyttade jag över massa bilder från min gamla dator, (datorn jag hade när jag bode hemma i Bredäng)

Haha OJOJOJ va mkt roliga bilder !!!
Helt fantastiskt!!!!

Massa bilder på mina underbara gummor, å en massa andra roliga människor som funnits i mitt liv genom åren.
Å såklart en massa på mig =P

Hittade bilden som jag letat efter oxå, en på mig när jag kom i strl 36!!!! De gör jag inte nu.....

SÅ  det är mitt mål med träningen. Jag ska komma tillbaka till den formen =) För då kände jag mig fräsch å pigg. Känner mig så nu me, men inte på samma sätt....

Nu ska bara allt sorteras, sen är planen att jag ska få över de fysiska bilder som finns, å spara dem på en extern hårddisk, men de är ett senare problem....

Nu ska jag nämligen kolla igenom garderoben å hitta nått kul att ha på mig ikväll... Jag ska på konsert med J =)

Ska bli riktigt skoj =)


Måste ladda batteriet till kameran oxå =P