när tar grus helvetet slut?

Jag är så innerligt trött på grus !!!!


Så här ser det ut på gatorna...Jag är trött på att få in tonvis (känns som tonvis) med grus,.... att köra in vagnen  EN GÅNG gör att hela hallgolvet är fyllt med grus...

Jag vill se dett anär jag tittar ut.....


 

Vi har gett upp att ta undan dammsugaren, så den står konstant framme.... otroligt fult, och ofta i vägen... men skönt att slippa ta fram varje dag.... eftersom vi faktiskt dammsuger varje dag för tillfället...mer till balkongen


GARDINLÄNGD BAMBU 199:-
Gardinlängd i rosafärgad och glansig taft.
Finns även i lila och grön,plommon och "latte". 2-pack.
Mått 135x220 cm.


riktigt bra dag

Å vilken bra dag de blev igår !

Jag och Therese, min svägerska (vilket otrevligt ord egentligen), åkte till Barkarby och kikade i butiker. Jag behövde lite inspiration till balkongen. Hittade en hel del fint, och nu vet jag nästan precis hur jag vill ha det, Danne har ju i princip gett mig "fria" händer... Han har lite svårt att se framför sig hur det kommer bli, men han har uppenbarligen insett att det där med färger, former och material inte är hans starka sida...

Jag hiddade en massa fina kuddfodral på Jysk, och såklart en del fina tyger också, men jag har inte lust att sätta mig och sy i taft eller liknande material. Men de där löser sig,... jag hittade fina färdigsydda gardiner inne på Rusta, köpte en och ska köpa på mig fler fast i annan färg.

Vi kikade på hemtex och på plantagen också, men där känns det ju som att man blir ruinerad bara av att gå in... men särskilt plantagen är riktigt mysigt att strosa runt på... Nästa gång kanske det blir en fika oxå inne på Plantagen...

Självklart blev det även en tur inne på IKEA, där kändes det utplockat, eller oupplockat... så de enda jag kom därifrån med var en "ställning" till hushållspapper. Vi käkade lunch och fikade uppe i Restaurangen, och hade riktigt trevligt.

Alvin charmade folk runt sig mest hela tiden... och sa till när han tröttnat på att "vara still" så då gick vi och hade knappt kommit till hissen innan han somnat (ca 50m). Vi åkte direkt hem till Christer för middag.  Idag känner jag mig inte helt frisk... den där allt för välbekanta vårsnuvan börjar göra sig påmind... så nu är det dax att börja med allergipillren igen.

reagera - agera

Jag är inte direkt kräsmagad, men när företag gör reklam med syfte att sälja flygbiljetter genom att en man kaskadkräks på en annan, då har det gått för långt.

Jag tog tag i saken och anmälde till RO (Reklamombudsmannen)

Anmälningsformulär

Anmäler du som:

Privatperson

Om du anmäler som ett företag eller organisation, ange företagets eller organisationens namn:


Önskar du vara anonym gentemot annonsören? (gäller enbart anmälare som är privatpersoner)

Ja

Namn

Sara Holmén

E-postadress

Gatuadress, postnummer och ort


Telefonnummer


Var publicerades reklamen?

TV

Datum

2011.03.29

Tidpunkt

ca 14:30

Annonsör

flygresor.se

Beskrivning av reklamen

två män pratar om priset på flygbiljett, den ena har betalat mindre än den andra. Den som betalat mest börjar kaskadkräkas över den som betalat mindre.
länk till reklamen på youtube...

http://www.youtube.com/watch?v=y7Pf1HFUCK4&feature=pyv&ad=8600492250&kw=reklam

Motivering

Den är äcklig och inte alls trevlig att se. Kräkningen känns helt onödig,omotiverad.

Kopia av reklamen


Från sida: http://www.reklamombudsmannen.org/51D9954B-3E53-4ACA-BBA5-3D7EE3C8AF29.aspx
Skickat: 2011-03-29 15:12:07


Svar från RO

Hej,

Reklamombudsmannen har mottagit din anmälan och kommer att behandla ärendet. Handläggningstiden är upp till tre månader och ditt ärende har diarienummer XXXX-XX.

För mer information om Reklamombudsmannens arbetsgång och ärendehandläggning se http://www.reklamombudsmannen.org/om_ro__ron.aspx och http://www.reklamombudsmannen.org/anmal_reklam.aspx.

Ylva Aversten

jurist, Reklamombudsmannen

Jungfrugatan 10

114 44 Stockholm

08-662 05 50

ylva.aversten@reklamombudsmannen.org

www.reklamombudsmannen.org

 


Jag återkommer i ärendet när RO hört av sig... Förhoppningsvis så slipper vi se liknande reklam i framtiden... OM nu någon mer idiot skulle komma på att det är en bra idé....

 


till balkongen


Fyra EU-pallar kommer stå på bår balkong, två är redan på plats...

 

Bilder på själv balkongen kommer när vi fått dit alla pallarna, och lite annat.....


matchdag


Laddar inför kvällens drabbnig mellan Sverige och Moldavien

Kikade lite inne på landslagets supportershop å hittade en hel del som skulle passa Alvin =-)


sega dagar

Lilleman och jag hade en riktigt jobbig natt mellan söndag och måndag, vilket gjorde att måndagen blev allt annat än kul för min del... A höll sig nöjd så länge jag var inom räckhåll, och bäst va att sitta i knätt, eller bli buren... Min rygg gjorde ont redan innan jag somnade, och inte blev den bättre av allt bärande...  Danne jobbade sent, trots att han meddelat sin chef att han inte kan jobba över de kommande veckorna, pga min skola. Hans chef tyckte att jag ju kunde plugga på dagen... vilket jag säkert kunnat, om jag nu inte läst matte B. Dessutom så börjar jag teorikursen på körskolan nästa vecka. Dessa båda kurser är slut samtidigt, den ena är det ju inte slutprov i direkt,...

Natten till idag har vi sovit som vanligt, A vaknade på riktigt straxt efter 7, men nöjde sig med att ligga å fnula i sängen... så jag slumrade vidare till 7:40 sedan dess har inte A sovit... han behöver visserligen inte konstant uppmärksamhet... men jag har ju inte direkt lust att ta en dusch eller nått ifall nått skulle hända....impad eller förfärad ?
Fan vad folk är underhållande !!!!!!

Jag är på riktigt imponerad över den dumhet som många visar upp ! Det är helt fantastiskt underhållande, bitvis i alla fall. Dessvärre så drabbar ju vissas dumhet även andra...  Jag vet faktiskt inte om jag ska imponeras över att endel aldrig kommer ur högstadiet, mentalt sett.

Eller om jag ska förfäras över det.  Jag hoppas innerligt att jag slipper genomgå något liknande... Skulle jag hamna i en liknande situation, så hoppas jag att jag har vänner som kan hjälpa mig att behålla fokus på vad som är viktigt. Jag tror att jag har sådanna vänner, eller jag VET att jag har sådanna vänner.


Stolt att vara Gnagare!

AIK spelar semifinal mot Färjestad, efter att ha slagit ut regerande svenska mästarna HV71 med 4-0 i matcher, nu står det 2-0 i matcher till Färjestads fördel.

AIK spelar inte alls på samma nivå som i kvartsfinalserien, vad det beror på har jag ingen aning om, men antagligen handlar det om en rad massa saker, en av dessa kan ju vara att Färjestad är ett starkt och bra lag med bra spelare, spelare med vinnar-vana och slutspelsrutin. AIK är nykomling i Elitserien, och har gått till semifinal.
Ingen trodde att AIK skulle ta sig så långt, inte ens vi suportrar, vi ville klara oss kvar och sikta på slutspel nästa säsong. Nu gick det oändligt mycket bättre än så. Vi är i semifinal, fatta SEMIFINAL!!!! Det är så ofantligt stort ! Oavsett hur det går i resten av matcherna så är jag otroligt stolt över att vara gnagare, killarna och gänget runt laget är värda bragdguldet. Självklart vill man vinna varje match, och när det väl är match så förväntar man sig att alla på banan krigar, man vill att AIK ska göra mål, fler mål än motståndaren. MEN om AIK inte lyckas med det i semifinalserien så är jag inte missnöjd för det.

Bild: laget.se

På Unibet står det; Efter skrällarna, långt till guldet.
Anrell skriver på aftonbladet att Fast har blottat svagheten.
på samma sida kan man läsa att AIK har tröttnat på FBKs gnäll
AIK har dragit på sig skador på viktiga spelare nu senast slog Salomonsson axeln ur led

Känslan att vara glad, trots att laget man älskar förlorar är märklig. Men där är jag nu. AIK är och förblir de stora vinnarna i detta slutspel.


Nordiska trädgårdar

I helgen är det trädgårsmässa i Älvsjö, jag vill dit. Men jag vet inte om Danne är lika sugen....
Frågan är då; Vem ska jag ta mig dit med? För att knata runt själv är inte alls lika kul som tillsammans med någon, "två par ögon ser mer än ett" Men om det nu blir en tripp dit, så vill jag vara där till öppning... då är man förhoppningsvis klar att gå lagom till att den stora massan kommer....

Nordiska trädgårdan på Älvjömässan, Nordiska trädgårdar magasin


Fotbollen tappar åskådare pga landslaget.

På aftonbladet.e kan man läsa att Fotbollen tappar åskådare. Enligt idrottskonsulten Magnus Ross är det landslagets fel.

Snittet sjönk med 1 453 åskådare i fjol Om knappt två veckor startar fotbollsallsvenskan. Men räknar inte med någon publiksuccé.Publiken sviker svensk idrott. De fem största publiksporterna i Sverige har tappat åskådare det senaste året. – Folk konsumerar sport på ett annat sätt än tidigare. Förut var man på plats, nu får man bra upplevelser framför plasmaskärmen eller genom mobilen, säger idrottskonsulten Magnus Roos till TT.

Bortsett från att hela artikeln är ett bra exempel på dålig journalistik, uppbygnad av meningar, och brist på en röd tråd.

Jag har aldrig blandat ihop AIK och landslaget. De ena är ett lag som bygger på att man kan betala ut löner till spelarna. Landslaget är (enligt mig) det lag som ALLA spelare borde vilja spela i. Om det går bra för lanslaget så blir jag inte mer benägen att följa AIK. Landslaget består ju dessutom till 99% av spelare som INTE spelar i Allsvenskan, så varför skulle allsvenskan tjäna på om det går bra för blå-gult ?

Exemplet att Hamburgspelarna sjunger med ett rockband efter match är ju bara löjligt. Han har rätt i att publiken måste få mer plats, och att publiken som är där ska premieras.

För inte alls många år sedan drog klackarna publiken till arenan. Folk ville uppleva stämningen, men ingen kan påstå att allsvenskan bjuder på finlir.

Allsvenskan och superettan, framförallt, har många problem som inte alls går att sammanlänka med landslaget.
  1. Inga fasta matchdagar
  2. Spelschemat spikas inte direkt. Just nu har inte ens matcherna från september datum !
  3. Areorna är undermåliga, särskilt bortasektionerna är dåliga, och ibland rent hälsovådliga.
  4. Priserna är ojämna och uportrar till lag med stora bortaföljen, (bl.a.AIK,DIF,HIF IFK GBG) får ofta betala mer för biljetterna än suportrar till lag med småbortaföljen.
Det finns såklart fler problem, men dessa är de första jag kommer att tänka på. Fasta matchdagar har vi suportrar efterfrågat under många år. Förklaringen till varför det inte går är;
  • TV-bolagen vill kunna visa främst Premierleague, de allsvenska matcherna får inte krocka med dessa, då det innebär färre tittare.
  • Polisen vill inte ha "högriskmatcher" på helger.
Att spika ett schema som inte krockar med PL är ganska enkelt, PL spelas tisdagar och lördagar. Så varför inte lägga allsvenskan på onsdagar och söndagar, och superettan på måndagar och torsdagar eller torsdag och söndag, så även de lagen får någon helgmatch. Fördelen med fasta dagar är självklart att alla suportrar kan planera in matcherna i sina liv, vill man kan man lägga semesterdagar efter favoritlaget. Skulle sedan en match ställas in, vilket ju faktiskt kan hända pga väder, katastofer eller liknande, så är det lättare att hitta ny speldag.

Jag kan inte se några negativa aspekter på att ha fasta matchdagar, och att spika schemat direkt.

Men vad vet jag, jag är ju bara en vanlig suporter....
Lagrell kan ju de här bättre än alla andra...(IRONI)

trevligt sällskap

Igår kom Camilla över för middag och hockey. Som vanligt supertrevligt ! Alvin har träffat henne så ofta nu att han skiner upp som en sol när underhållande "tant" Camilla kommer... Så kul att se !

Jag och Danne hade bestämt oss för att bjuda på fisk, och jag kände för att göra soppa. Vilket visserligen innebar att jag fick handla en massa saker trots att vi storhandlade i måndags... men ska man göra Thai-inspirerad fisksoppa så måste man ju ha rätt grönsaker och sånt.

Fröken Ålhed är ju dessutom alergisk mot en massa mat, så jag väntade med att börja laga maten tills både hon och Danne kommit hem. Fördelen med just soppa är ju att det går ganska snabbt att laga. Soppan blev riktigt god, och vi har massor över, vilket betyder att vi har mat för flera dagar framåt.

När hockeyn väl kommit igång undrade vi alla "när" matchen skulle börja.... AIK tog visserligen ledningen, men tempot lämnade mycket att önska, och såklart tog Färjestad tillvara på det, och både kvitterade och tog ledningen. Även Kalle kom över igår, vilket var riktigt kul. Han är här på tok för sällan för att bo så nära.

Vi snackade och stämningen var riktigt bra, även om både Danne och Kalle mest var intresserade av hockeyn, nu hade vi ju bytt kanal till 4sport och norrlandsderbyt; Luleå - Skellefteå, en match med högt tempo och riktig slutspelskänsla.

Straxt efter 22 tog sig både C och K hem, alla ska ju upp för att gå till jobbet. Jag och Danne städade undan, och kikade lite på hemnet innan vi la oss i sängen för att sova.

Vad gjorde ni av Alvin under tiden? kanske någon av er undrar...
joda han satt med under middagen, och sen somnade han straxt innan 20, och sov sig igenom det hela. Han vaknade hungrig straxt innan 05, fick välling av mig, ny blöja av Danne, sen somnade han om och sov till 07:30. Då vaknade han pigg och glad, och leker nu själv i resesängen.


borta bra...

men hemma bäst.

Nu är vi hemma efter en superhelg hos Camilla =) Camilla och Danne har bilat och fixat med elkablar i hennes källare, jag har mest varit med Alvin... så egentligen har jag gjort precis samma sak som hemma... men i ett charmigt och mysigt hus =)

Vi mellanlandade hemma hos Dannes pappa för söndagsmiddag =) Fantastiskt gott som vanligt, och avlsut med kaffe i "sallongen" med solsidan och offside på tv.


Underbar helg!

men det ska bli skönt att sova i sin egen säng inatt =)

Imorgon blir jag "skolflicka" på nytt,... då börjar jag plugga matte B, igen... med den skillnaden att denna gången SKA jag klara kursen, helst ska det stå VG i betyget när jag är klar.

köpes

Jag är på jakt efter ett bar badbyxor till Alvin. Men känner att det är för dyrt att köpa nya, för ca300kr. Det råkar inte vara någon som vill bli av med ett par? Helst inte rosa eller lila...

stannar inne

Jag hade tänkt att ta mig till Spånga och en sväng in på Rosablå idag, men det var innan smhi stormvarnade...

Varning klass 1 snöfall
  • Stockholm: Snöfall som kan ge 5-10 cm snö fram till eftermiddagen.


Jag hade nog inte tänkt så mycket på det om jag inte hade Alvin... det blir väldigt mycket mer meckande om man ska ut när det snöar eller blåser mycket. Jag har dessutom ingen lust att hamna i något kaos för att bussarna inte kan åka pga halka... Jag stannar hemma och försöker göra lite nytta...

Vi har ett berg av tvätt, och tvättstugan är bokad på måndag kväll... men jag känner att jag skulle kunna tvätta en del hemma.... så det lär bli någon maskin körd idag... ska de nu bli kallt i helgen, så kan det ju vara bra att ha rena underställ....

Det är ju så här man skulle vilja se ut....Men verkligheten är ju en annan.....resesängen är toppen

Sedan jag plockade fram resesängen har dagarna blivit oändligt mycket lättare. Alvin leker på som vanligt, med den skillnaden att jag inte behöver "passa på" honom på samma sätt som innan. Jag förstår såklart att det inte kommer funka hur länge som helst,... och det är inte så att han är i sängen hela tiden... men just nu funkar det.  Dels så vill han leka själv, han vill inte sitta i knät hela tiden, dels så kan jag sätta honom å han sitter en stund, men rasar sedan utan att slå sig.

Dessutom så sover han riktigt bra. Jag lägger honom på med huvudet på kudden, lägger över täcket och stoppar nappen i munnen... några minuter senare sover han. Perfekt! När han sedan vaknar tar jag bara bort täcket och han leker igen.

Det fina med detta är att jag kan ta en dusch även om han är vaken, för han kommer ju ingenstans, han kan inte få tag i olämpliga saker att stoppa i munnen.

Jag skulle ju kunna utnyttja tiden när han sover till att städa, och det gör jag också till viss del... men nu kan jag ju städa medans han är vaken, vilket gör att jag kan vila medans han sover, för att på så vis orka mer när han är vaken...

makalöst, ofattbart, underbart

Camilla gick nyss, Alvin sover sedan 2:a perioden, Danne är på väg hem. Jag sitter i soffan och känner mig egendomligt tom.
Jag har lite lätt huvudvärk, är ganska trött och försöker att förstå att AIK faktiskt har tagit sig till semifinal.
AIK har faktiskt tagit sig till semifinal genom att slå ut HV71.
AIK har inte bara slagit ut HV71, utan vunnit med 4-0 i matcher.

AIK skulle enligt alla "experter" slås ut av HV71 med just 4-0 i matcher, eller möjligtvis 4-1.
Vi var enligt experterna "sämre än väsby" och hade inget i elitserien att göra.
AIK hade för dåligt lag, för dåliga spelare, målvakter med skadeproblem, värvningarna var dåliga.

Jag kunde aldrig tro, eller ens hoppas på att vi skulle ta oss till slutspel, än mindre till semifinal. I min värld skulle AIK "klara" sig kvar i serien och undvika kvalserien.

Gozzi har gjort allt rätt. AIK har gjort allt rätt. AIK har fattat att hockey är en lagsport, AIK vinner som ett lag, spelar som ett lag, står upp för varandra som ett lag. AIK är ett lag! Viktor Fasth är helt makalöst bra i mål, men han har grabbar framför sig som gör allt för att han ska kunna utföra sitt jobb.

Hovet kokade, det kändes rakt igenom rutan, all den kärlek som fullkomligt exploderar i ett öronbedövande sång.AIKDet räcker!planering och beslut att fatta

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så är jag imponerad över alla som tar sig an dop och födelsedagsfester. Jag känner att det inte är så viktigt med sånt, inte när man är så liten i alla fall... Nu är det ju mest för oss vuxna som man har fest,... Alvin bryr sig inte, han kommer inte minnas det. Sen vet jag ju inte om han kommer bli besviken när han är större för att vi inte hade någon form av "dop"....

Jag vet inte hur vi ska göra.... en del av mig vill bara strunta i allt vad firande heter. En annan del vill såklart att han ska firas och att alla i familjen ska få ta del av det...

OM vi bestämmer oss för att ha namngivning, vilka bjuder man ? Danne har stor släkt, åt två håll.... jag har kanske inte den största släkten, men jag har istället många vänner som är så nära man kan komma utan blodsband. 

Helt klart måste vi ta oss en ordentlig funderare på hur vi ska göra.
OM vi ska ha fest, VAR ska vi ha den, och NÄR, VILKA ska bjudas, måste vi dela upp festerna så att vi har en för familjen, och en för vännerna ?

Sen tillkommer ju ekonomin, det är inte gratis att ordna en fest, och det tar mycket energi och tid.

En sak är säker, vi måste bestämma oss ganska snart. Vi måste dessutom sätta oss ner och planera hur sommaren ska se ut.  Vissa resor är redan bokade, andra hänger löst, och däremellan ska man hinna ta det lugnt och njuta. Danne kommer ta 4v sammanhängande semester, vad vill vi göra då?

Vi måste helt klart sätta oss ner och fundera och planera.

Men inte ikväll.
Ikväll är det hockey, jag ser den hemma med Alvin och Camilla.
Danne ser den med Lowe på stan.

plagiat

Hur får man fler att öppna ögonen för ens musik ?

Jo man påstår att låten är ett plagiat ! självklart på en av sina egna låtar.

Roxette v/s Hollywood vampires


Att låtarna har nästan samma titel är ju sant, men så är det ju med hur många låtar som helst !
Nämn en låt som har en helt unik titel, som inte liknar någon annan....

en bra lösning

Igår när jag städat undan hemma, insåg jag hur innerligt tröttsamt det är att ha massa grus på golvet, och ännu mer frustrerande att vi har en liten kille som vispar runt allt på golvet...

För att minska problemet flyttade jag in ena mattan från hallen till v-rummet, allt för att minimera införseln av grus från vagnen när man kör den till balkongen, vilket ju händer rätt ofta, då lilleman sover bra på just balkongen...

Jag plockade även fram resesängen, och använder denna som kombinerad säng-lekhage... Alvin är nöjd och jag kan ha koll på honom utan att bli stressad över småpryttlar och skräp som hamnat på golvet.


Han somnade straxt efter 19 igår, och sov någon timme, sen vaknade han av att en av våra grannar började borra !!! 20:15 en vardag, då har det varit helt lugnt från borrande, hamrande och annat renoverings-ljud hela dagen.

Jag gick ut för att försöka lyssna varifrån det kom, mötte portansvarig i trapphuset, även han på jakt efter ljudet. Det tog ett bra tag innan vi lokaliserade ljudet, men sen va de tyst. Alvin fick sin välling, vi läste Viggos skorpa och sen somnade han i sin säng. Jag fick visserligen gå upp några gånger för att stoppa i nappen, men han vaknade först vid 06 i morse och ville ha mat.


Han fick välling och istället för att försöka få honom att somna om direkt la jag honom i resesängen i v-rummet under hans vanliga täcke.

Han är så otroligt söt vårn lilla kille, den här morgonen har dessutom varit riktigt bra =)
Han låg och pratade för sig själv medans jag och Danne drack kaffe och kollade på nyhetsmorgon tillsammans i soffan. Lagom till att Danne åkte till jobbet somnade han och sov till nyss (08:30) han ligger fortfarande i resesängen (utan täcke) och leker med sina leksaker, helt perfekt enligt mig.

Ännu så länge fungerar det kanon med resesängen ! Han leker själv och när han blir trött plockar man bara bort leksakerna, stoppar om honom och han somnar gott. Självklart är det inte enbart för att få bort honom från golvet, utan att inkräkta på hans lek, som jag plockat fram sängen. Vi ska ju ha barnvakt över natten om inte allt för länge, och jag vill att han ska vara trygg även i resesängen då. Förhoppningsvis så bryr han sig inte så mkt om var sängen står sen när det är dax för övernattning...


Imponerad

I lördags va vi iväg på 1års kalas. Dante har gått och blivit 1år, och skulle firas.  Jag är inte alls mycket för firande av födelsedagar... Jag ids lixom inte planera, göra tårtor och andra bakverk, det kan ju ha att göra med att jag är på riktigt dålig på att baka, laga mat kan jag, men baka är jag usel på.

Men jag blir imponerad av alla som orkar ta sig tid att styra upp ett kalas.

Detta fick mig och Danne att fundera lite på hur vi vill göra. Vi är sen tidigare överens om att vi inte ska ha ett dop, vi har istället siktat in oss på ett namngivningskalas. Nu har vi börjat fundera på om vi kanske ska skippa namngivningen helt, och istället ta allt när Alvin fyller 1 år.

Vi känner att vi inte orkar boka in och fixa så att vi kan ha namngivning nu i vår....

jaja vi får se hur det blir...

Imponerad av Jenny och Lowe är jag hur som helst !

Bilderna är från Dantes dop.

faller en faller allaAtt åka nerför på längdskidor är inte lätt....


HV kross

Jag hoppades, men vågade inte tro.


AIK har spöat HV71 i 2 raka nu !
AIK har sopat banan med HV !
HV har inte varit med i matchen alls !

Viktor Fasth ! Vi har sveriges bästa målvakt !
Drömmar om guld A... I... K... De e drömmen om AIK med GULDKANT!!!!!

free live stream

The streaming lounge

Kärlek på Himmelriket Golden Hill

Jag är egentligen inte alls nervös inför kvällen match, jag är mer spänd och förväntansfull. Jag kommer dessvärre inte att bevittna drabbningen på plats, utan får nöja mig med att följa matchen via sportradion. Att följa AIK via radio och internet är kanske det värsta som finns, bortsett då från text-tv som är rent jävligt.

Förra matchen hemma på Hovet var helt störd. Alla var där. Det var fullständigt kokande stämning, en förväntan och glädje för hur bra det kunde gå. Samtidigt som alla var väl införstådda i att det aldrig tidigare varit så nära mellan himmel och helvete. Nu blev det bättre än någon vågat hoppas på. Vi gick till slutspel, alla hade varit glada och nöjda om vi bara klarat oss kvar. Kvalserien vågade man knappt tänka på, ingen ville dit för om allt kan hända i slutspel, så är det ingenting mot vad som kan hända i en kvalserie.

 

 

Hovet kokade då. Hovet lär koka än mer ikväll.

Jag och Alvin följer dramat hemma i soffan, självklart har killen finkläder på, kvällen till ära.

 

 


säkrad framtid

 

Ikväll lyssnar vi på sportradion och hejar fram Gnaget till ytterligare en seger mot HV !

 


dagens plan


Idag är det mammagrupp, med ämnet infektioner på schemat, ska bli kul att träffa alla igen,... måste även kolla när det är Alvin ska på nästa koll.... har nämligen helt tappat bort den tiden...

För övrigt har vi inga planer idag... det kan tänkas att det blir en sväng förbi någon av second hand butikerna i Sumpan, när jag ändå är där.

bra dagar, nu kör vi

Igår kom jag iväg till Beriganska, Plantagen. Kikade runt lite, och kände att pengarna nästan flög sin kos bara man knatade in genom dörrarna. Det fanns en massa fina saker, men kostar mer än jag är villig att betala.

Får ta mig till den något större Plantagen i Barkarby, och även den borta i Bromma. Jag måste ju trots allt få ut lite "grönsaker" på balkongen, men jag kände att jag trivs bättre på en större Plantagen...

Direkt när vi kom hem från Plantagen ville Alvin ha mat, han fick sin banan och lekte sedan en stund innan jag klädde på honom och stoppade ner honom i vagnen på balkongen. Sen sov han tills min mamma kommit hit för att vara barnvakt. Jag och Danne skulle på handledarutbildning så att vi kan komma igång med körandet. Jag kände att det faktiskt var ett bra sätt att börja. Nu står vi på samma ställe och båda har fått en bra grund att stå på, för att utbildningen ska flyta så smidigt som möjligt.

Vi gick därifrån och kände att NU är vi igång, jag fyllde i alla enkäter på nätet direkt när vi kommit hem efter att vi kört min mamma, och betalade dem samtidigt. Nu ska jag bara till optikern, skicka in det och sen vänta på besked från Trafikverket.

Sen måste vi styra upp så att vi kan köra så ofta som möjligt, vilket ju för oss inte enbart betyder att vi ska vara lediga, vi behöver även barnvakt, i alla fall i början. Sen måste jag ju lära mig att köra även med Alvin i bilen...