Stolt att vara Gnagare!

AIK spelar semifinal mot Färjestad, efter att ha slagit ut regerande svenska mästarna HV71 med 4-0 i matcher, nu står det 2-0 i matcher till Färjestads fördel.

AIK spelar inte alls på samma nivå som i kvartsfinalserien, vad det beror på har jag ingen aning om, men antagligen handlar det om en rad massa saker, en av dessa kan ju vara att Färjestad är ett starkt och bra lag med bra spelare, spelare med vinnar-vana och slutspelsrutin. AIK är nykomling i Elitserien, och har gått till semifinal.
Ingen trodde att AIK skulle ta sig så långt, inte ens vi suportrar, vi ville klara oss kvar och sikta på slutspel nästa säsong. Nu gick det oändligt mycket bättre än så. Vi är i semifinal, fatta SEMIFINAL!!!! Det är så ofantligt stort ! Oavsett hur det går i resten av matcherna så är jag otroligt stolt över att vara gnagare, killarna och gänget runt laget är värda bragdguldet. Självklart vill man vinna varje match, och när det väl är match så förväntar man sig att alla på banan krigar, man vill att AIK ska göra mål, fler mål än motståndaren. MEN om AIK inte lyckas med det i semifinalserien så är jag inte missnöjd för det.

Bild: laget.se

På Unibet står det; Efter skrällarna, långt till guldet.
Anrell skriver på aftonbladet att Fast har blottat svagheten.
på samma sida kan man läsa att AIK har tröttnat på FBKs gnäll
AIK har dragit på sig skador på viktiga spelare nu senast slog Salomonsson axeln ur led

Känslan att vara glad, trots att laget man älskar förlorar är märklig. Men där är jag nu. AIK är och förblir de stora vinnarna i detta slutspel.


Kommentarer
Dessa kommentarer kommer INTE att publiceras:

¤ anonyma och/eller person angrepp
¤ reklam för egen eller annans blogg
¤ reklam för att delta i någon tävling eller någon annan reklam.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback