en oplanerad helg

Tänk att helger kan gå så fort ! Dagarna bara sprang iväg, och nu är jag och Alvin ensamma hemma och det är helt plötsligt måndag igen....

Helgen var för ovanlighetens skull helt oplanerad, rätt skönt, men samtidigt så känns det som att man hinner mer när man planerat.... hur som helst så ha helgen varit skön.

I lördags prommenerade vi över till Dannes mamma, där vi käkade lunch, fikade och bara hängde. Sen promenerade vi hemåt via Duvbo, Alvin somnade i vagnen och vi kunde koncentrera oss på vad den andre sa,... på kvällen lekte vi med Alvin, kollade på Så mycket bättre och skrattade åt Alvin som fullkomligt älskar musikprogrammen på tv. Han ställer sig längs fram vid TVn och diggar ordentligt, han klappar händer och dansar, ståendes =P När sen musiken slutar så tittar han på oss som för att fråga "men vad hände nu? det måste vara erat fel att musiken tog slut..."

Söndagen började med att vi dividerade om vad klockan egentligen va. För första gången så passade tidsomställningen bra för oss, Alvin är nämligen tillbaka på för oss normala tider =) Vi tog det helt lugnt på morgonen, och försökte komma på vad vi ville göra, vad vi borde göra och vad vi orkade göra.... Det slutade med att vi plockade upp min mamma i Alvik, för att sedan åka till Barkarby. Vi kom fram till att vi inte vill ha soffa från Jysk. Sen tänkte vi ta oss in på IKEA för att kika på sofforna där (igen) och för att äta lunch, efter några varv på parkeringen slutade det med att vi åt lunch på Max, vilket gick över förväntan. Alvin åt gladeligen sina nuggets (efter att panneringen tagits bort) även pommes gick ner, och allt utan tillstymmelse till skrik och panik.

Efter lunchen åkte vi till Veddesta möbler, där vi kom fram till samma sak som på Jysk. För mig och mamma kändes det som att hamna i Budapest *haha* inte alls på grund av folket, utan enbart på grund av hur det såg ut, vilka kläder som fanns, och på vilket sätt allt visades upp.

Vi avslutade dagen med att åka till Mio i Bromma, och Jysk på samma ställe. På Mio hittade vi vår soffa, den vi har kollat på flera gånger, men nu även provsuttit.  Så det blir till att spara för att köpa sen =)  På Jysk hittade Alvin en tusenfoting som han flirtade till sig från mormor.

Tusenfotingen bor just nu i "röret" som han fick i 1års-present av mormor, denna tusenfoting gjorde även så att han nu vågar krypa igenom röret, vilket han tidigare inte alls har vågat...

Hela kvällen gick åt till att leka med röret och tusenfotningen!

TVn stod svart för första kvällen på länge =)
Kommentarer
Dessa kommentarer kommer INTE att publiceras:

¤ anonyma och/eller person angrepp
¤ reklam för egen eller annans blogg
¤ reklam för att delta i någon tävling eller någon annan reklam.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback