en hel del som händer

Just nu så är livet faktiskt riktigt bra =)

Jag mår bra, å har underbara människor i mitt liv som gör det ännu bättre  =)


Däremot vill jag inte alls gå å lägga mig.....  ikväll igen......

Imorn är det en hektisk dag.... jag ska till Skärholmen med Carina, sen blir de troligtvis direkt därifrån in till centralen för att ta tåget till Uppsala för att se Sirius - AIK i Sv. Cupen.


Sen är det snart helg IGEN!!!! De va ju nyss lördag ......

Kanske löser sig lite med min sysselsättning snart...... Jag kan inte få praktik, för jag är under 25år, å är man det måste man vara arbetslös i 6månader för att kunna få praktikplats..... De muppiga och de som fick mig riktigt irriterad var att det var någon från Liljeholmens kontor som skickat mina uppgifter till Bring.... jag hade alltså inte sökt mig till praktikplatsen själv, utan blivit uppringd...... Nu kan de trots allt vara så att jag får jobba på Bring,.... men de är långt ifrån klart, å de rör sig då om en ½ tids tjänst..... men de är bättre än ingenting, å det är dessutom ett jobb som jag tror (vet) kommer passa mig.

Ska även på intervjuv på måndag, hos Max (hamburgerkedjan)..... jag vet vad ni tänker,... jävla skit jobb, varför söker man dit vid 23 (snart 24) års ålder.... och näe, de är nog inte mitt drömjobb, men jag behöver ett jobb, så är det bara... jag har räkningar som ska betalas, och vill helst inte gå hemma så mkt längre än jag redan har...... de e för jävla tråkigt !!!! Visserligen har jag tur som har vänner som antingen pluggar, är mammaledig, eller har ett oregelbundet (tidsmässigt) jobb, så jag har oftast någon att umgås med...... men de e likförbannat tråkigt att inte ha ett jobb att gå till.

Men nu måste jag nog trots allt gå å lägga mig.... ska ju faktiskt upp imorn..... 


Ser redan nu fram emot måndag =) Ska bli såååå kul !!!! Inte nog med att jag ska umgås med mina underbara gummor, jag kommer träffa massa andra roliga (L och D) människor =)  Dessutom är planen att spöa de där pyjamasklädda aporna =P


sov gott alla !!!! 

Vi ses i drömmarnasland!

Kommentarer
Dessa kommentarer kommer INTE att publiceras:

¤ anonyma och/eller person angrepp
¤ reklam för egen eller annans blogg
¤ reklam för att delta i någon tävling eller någon annan reklam.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback