The Flamingos

De va helt fantaskt kul att lira boll ikväll !!!! Ett riktigt skönt gäng som ska försöka vinna lite matcher i Korpen Div. 5 nu i år =)

De känns faktiskt skönt att spela korpfotboll, inte så galet seriöst, men ändå mer än bara lek...... Sen är det otroligt skönt att lira med folk som har lite bollkänsla,..... Trots att inte alla kommer från fotbollslag så blir det faktiskt rätt bra spel, särskilt som vi inte känner varandra =)

De flesta i laget spelar handboll till vardags, så helt otränade e vi inte,  nån form av spelförståelse finns och bollkänsla, så de känns bra.

Kvällens träning började på Tanto IP , körde två övningar innan vi satte igång med 2-mål =P SJUKT KUL!!!! sen fick vi snällt flytta på oss, för att mer seriösa lag skulle träna.... haha Vi drog ner till "kaninburen"..... där va de redan ett gäng å lirade, men som av en händelse så hade även detta tjejgäng träning inför korpen ! Vad är odsen för det ? Måste vara skyhögt !  Vi körde alltså träningsmatch mot dem, å de va riktigt skoj =) ganska jämt dessutom, men så blir de ju inte så mkt spel när man kör 7-manna på 5-manna plan...... de va liiiiite grötigt.... men kul =) Tydligen så skulle de spela i divitionen under oss, alltså Div. 6, som även är den lägsta för damer i korpen. 

På måndag har vi första riktiga matchen, på Bandhagens IP
 

Kommentarer
Dessa kommentarer kommer INTE att publiceras:

¤ anonyma och/eller person angrepp
¤ reklam för egen eller annans blogg
¤ reklam för att delta i någon tävling eller någon annan reklam.
Postat av: Millan

Kul att du tyckte om att spela igen. Jag går fortfarande och velar om jag ska börja igen eller låta bli....Hmmm..... tål att tänkas på.

Kramar

2009-04-22 @ 07:41:31
Postat av: Carina

Är ju nästan så att vi måste komma och heja på er då! kramar

2009-04-22 @ 09:05:09
URL: http://wimsmommy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback