Abortbåten

Läste en artikel för några dagar sen,....
Abortbåten måste vara det bästa som någon kommit på......

Hoppas bara att fler länder fattar att abort måste bli lagligt ! Att ingen annan än den gravida kvinnan har makten att bestämma över sin egen kropp, och sitt eget liv.

 

Kommentarer
Dessa kommentarer kommer INTE att publiceras:

¤ anonyma och/eller person angrepp
¤ reklam för egen eller annans blogg
¤ reklam för att delta i någon tävling eller någon annan reklam.
Postat av: Jessica

Men abort har inte att göra med endast kvinnan och hennes kropp. Vad folk däremot inte fattar är att inuti kvinnan finns ett annat liv som har en annan kropp och det är inte vår sak att avsluta ett liv bara för att vi stör oss på det. Vi har inte rätten att döda ett barn utanför magen, det borde vi inte ha när det lånar en plats inuti mammans mage heller.

2008-10-25 @ 17:39:22
URL: http://sayyouwill.blogg.se/
Postat av: Me

enligt mig så har det endast att göra med kvinnans kropp tills den dagen då de inte längre är möjligt att göra abort, eller hon bestämt sig för att behålla barnet,... I många länder haldlar det dessutom om att genom att inte tillåta abort tar makten från kvinnorna, i vissa av dessa länder är de inte hellt okej att använda preventivmedel heller,...så många kvinnolig skulle kunna räddas om abort tilläts, nu väljer kvinnor att gå igenom riktigt farliga aborter, som i vissa fall ressulterar i att kvinnan dör....

2008-10-25 @ 18:18:43
URL: http://sholmen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback