Sportbladet skriver om möte de blev avvisade från...

Återigen så visar Sportbladet bevis på bristande journalistik.

       Den hårt pressade AIK-basen Per Bystedt tvingades gång på gång svara på supportrarnas hårda frågor. Stämningen i matsalen på Råsundaskolan var stundvis mycket upprörd. Är det konstigt att han kritiserades ? 
Är det konstigt att folk var arga, besvikna å lessna?  Vi har blivit förda bakom ljuset och inte fått veta någonting, nu ville vi ha svar.  
       Flera polispatruller bevakade det extrainsatta mötet och AIK:s egen säkerhetsavdelning hade kallat in flera säkerhetsvakter.
Jag var på mötet och jag är säker på att det va poliser i området, vilket är fullt naturligt i ett sånt här sammanhang, däremot så behöve de ju aldrig ingripa, å de syntes absolut inte i skolan.

Ja de fanns säkerhetsvakter i lokalen, med de stog nere i ett hörn å drack vatten, å behövde inte ens gå in och lugna ner eller nått i den stilen.
   "- Det måste bli ett slut på skitsnacket, skrek en supporter.
Hade man inte micken (det fanns 1 mick) så var man tvungen att skrika för att höras.

 Som de låter på sportbladet så verkar de som att de va värsta kriget.
Sen undrar jag varför man inte tar upp att supportrarna ENHÄLLIGT beslutar att media inte är välkomna på mötet ? De berör man inte med ett enda ord. Nu hade man inget att skriva om, ingen större skillnad mot normalt, men att skita ner AIK går ju alltid bra. Och vem har de pratat med ? eller va han så oärlig att han stannade kvar på mötet......?Läs hela artikeln här


Kommentarer
Dessa kommentarer kommer INTE att publiceras:

¤ anonyma och/eller person angrepp
¤ reklam för egen eller annans blogg
¤ reklam för att delta i någon tävling eller någon annan reklam.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback