Fisk med grönsaker och ris

Ingredienser
Ris (jag använde vanligt Jasminris)
Tomater
Morötter
Palsternacka
Broccoli
Blomkål
Ätror
Haricot verts
hajmalsfilé (pangasiusfilé) ca2st
vitpeppar

  • Grönsakerna försökte jag se till så att de blev lika mycket av varje.
  • Skiva grönsakerna och dela tomaterna i klyftor.
  • Koka tomater och broccoli tillsammans med riset.
  • Koka övriga grönsaker tillsammans med fisken.
  • Häll tomaterna och riset i matberedaren, eller använd en stavmixer, tillsätt fisk och övriga grönsaker mixa till önskad konsistens.



Bild från: alltommat.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0