mot ett nyttigare liv...

sjukt tråkigt väder idag... men perfekt väder att gå en rask promenad i.

Tog hem mina löparskor från landet, så nu finns inga ursäkter längre. Jag vill komma i form, vilket inte ska förväxlas med att gå ner i vikt.

Jag väger mig sällan, och har egentligen aldrig brytt mig om vad vågen säger. För mig är det viktigare att vara bekväm. Jag vill inte bli andfådd av att springa till bussen, eller av att ta trapporna upp.

Jag ställde mig på vågen när jag skrev in mig på barnmorskemottagningen, då visade vågen på 70kg. Nu när jag ställde mig på vågen hos svärfar visade den på 72,5kg alltså ingen stor skillnad i vikt.

Både jag och Danne behöver komma igång och röra på oss mer. Vilket vi båda skulle må bra av. Jag får ta mig i kragen och ta mig ut med vagne på dagarna, och sen får vi ta löprundorna på helgen.

Återigen får vi ta oss i kragen med godisätandet.... att enbart äta godis och läsk och andra onyttigheter på helgen känns som en bra grej. Den här veckan är redan körd på den fronten...men det är ju bara att låta bli snasket de återstående dagarna....

Nu ska jag ta å äta lunch, sen när liten vaknar är det han som ska få i sig mat. Därefter blir det till att ta sig ut i friska luften...

Kommentarer
Dessa kommentarer kommer INTE att publiceras:

¤ anonyma och/eller person angrepp
¤ reklam för egen eller annans blogg
¤ reklam för att delta i någon tävling eller någon annan reklam.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback