it´s fall!

Hösten är här =)

Jag kan inte låta bli att tycka om just den här tiden på året. Luften känns sådär frisk och fräsh, det är inte galet varmt, och heller inte svinigt kallt. Solen värmer fortfarande utan att för den skull göra luften olidligt varm och klibbig.

Man kan äntligen ta på sig mysiga tröjor, köra lager-på-lager, piffa till en outfit med en halsduk eller nått åt de hållet.  Att mysa hela dagen i soffan med människor man trivs med och tycker om, räknas som giltigt umgänge, och inte slöseri på det fina vädret.

Mustiga grytor, svamp och underbara grönsaker.

Den här hösten innebär det även ett helt nytt inslag i livet. En ny liten människa kommer att göra oss sällskap. En liten människa som vi inte vet någonting om. Som vi nu ska lära känna och ta hand om. En liten människa som är helt beroende av oss. 
Vi ska bli föräldrar. Om 4 veckor är det 2 oktober, vilket betyder BF. Därmed inte sagt att bebisen planerar att komma just den dagen, men det betyder att inom 6 veckor kommer vi att vara föräldrar. En svindlande, spännande, skrämmande, fantastisk, glädjande känsla.


Kommentarer
Dessa kommentarer kommer INTE att publiceras:

¤ anonyma och/eller person angrepp
¤ reklam för egen eller annans blogg
¤ reklam för att delta i någon tävling eller någon annan reklam.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback