Sverige - Ungern

äntligen !!!!

Sitter å kollar på VM-kval matchen Sverige-Ungern. Ett tag såg det riktigt illa ut, å kan väl inte påstå att de ser så värst bra ut bakåt nu heller, men nu har vi tack å lov gjort 2 mål, Ungern har gjort 0 =) så vi leger med 2-0 å de e ju bra.... men jag undrar om inte Lars-Roland måste inse att om man ställer upp 3-5-2 så måste man ha OFFENSIVA killar på plan, självklart måste man ha även deffensiva killar, men dom får hålla sig i 3-backslinjen, INTE på mittfältet ! Å Absolut INTE på kanterna !

Nu är de dax att plocka bort sidleds-Danne, aka Daniel Andersson, sätta in nån yngre, eller iaf BÄTTRE ! Kim är given i startelvan ! att han inte fått den platsen tidigare är tjänstefel ! att han dessutom petats av tidigare nämda danne, är KATASTROF!!!!!

men men,... nu hoppas jag att6 Lars-Roland fattar att man måste ha in yngre killar, som Sebastian Larsson, Fredrik Stoor, Samuel Holmén, m.f. ut med pensionärerna, vissa av dem har ju fattat att de e dags att släppa fram nya, å självmant slutat i blågult, men övriga måste ledningen plocka bort.....

Jag hoppas slippa se vissa av killarna på planen den 11 oktober, när Sverige tar emot Portugal,.....

Kommentarer
Dessa kommentarer kommer INTE att publiceras:

¤ anonyma och/eller person angrepp
¤ reklam för egen eller annans blogg
¤ reklam för att delta i någon tävling eller någon annan reklam.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback