en jävla dag, med bra slut

Ush å fy bilken jävla dag !

Jag har haft ont u huvet hela dagen ! Har fortfarande ont.

De jobbiga med att ha ont i huvet är att man blir sjuuukt trög ! De e som att alla tankar tar längre tid än vanligt. Å minsta lilla motgång blir på nått sätt lika omöjlig som att bestiga mount everest....

För att göra dagen lite sämre så hade ALLA jävlar sprayat sig till tusen med diverse parfymer. Jag gillar inte sånt. Jag är överkänslig mot lukter, vissa värre än andra, (jag kan ha parfym själv, men har svårt att byta). Somliga luktar gott, men då har de istället DRÄNKT sig i den. Andra känner jag bara stickningar i näsan av, å sen kommer nysningar eller som idag huvudvärk.

Detta är alltid värst på morgonen, då folk är nyfixade. På hemvägen kommer problemen iform av folk som har skyhög musik på, pratar hysteriskt högt i telefonen, eller så är det arbetarkillen/snabbmatskillen som stinker svett å annat otrevligt.
 Normalt sett så kan jag stå ut med detta, för oftast sitter jag å läser i en bok. Men idag orkade jag inte ens ta med mig en bok. Jag kände redan på morgonen att jag inte skulle palla läsa på hemvägen. Inte hade jag nått batteri i Mp3an heller..... Inte ens detta brukar jag störa mig på, de tar ju trots allt inte så lång tid hem (Vreten - T-centralen 12min, centralen - Hagsätra17min) men idag så tog de bra mkt längre tid än så. Till centralen va de inga problem, å sen kom mitt tåg som de skulle på centralen oxå,... men sen..... Tågen framför hade vagnfel å stog stilla på nästa varje perrong, vilket gjorde att även vi blev stående......Sen blir de ju lite extra tid när de är ännu fler som ska på och av tåget, för tåget framförs togs ur traffik.....

Sen direkt upp till centrum för att köpa mat. Här kom dagens höjdpunkt =) Dom hade KALKONFLÉ på Vi !!! Helt underbart !!! 60kr/kg inte så farligt dyrt tycker jag, å hursomhelst är det värt de =) De är så galet gott ! Dom hade även färsk kyckling, fläskfilé och kasseller för inte så mkt pengar =) 
SÅ nu har vi kött hemma =P 

När jag kom hem så höll A på å dammsuga i köket =) han hade gjort rent spisen, så nu ser man den igen =P å lagt disken i diskhon. Jag började direkt med maten, han gick å tränade, så för att maten skulle vara klar tills han kom tillbaka så kollade jag på unga mödrar å sen fortsatte jag med maten. 
Vi kollade på Arga snickaren å käkade mat, å nu kollar A på fotboll, medans jag har kollat igenom alla räkningar *snark*  ska lägga in allt imorn så de dras på fredag =) 

  Nu ska jag straxt gå å lägga mig, ska börja läsa ny bok ikväll,.. de lutar å sjöjungfrun av Camilla Läckberg. Den har legat hemma hos mamma sen bokmässan, när jag köpte den, så jag har riktigt längtat efter att få börja läsa den,... synd bara att jag vet att den kommer ta slut på tok för fort, brukar va så med Camillas böcker, jag har svårt att lägga ifrån mig dem, å då tar de ju slut tok-fort ! 

Måste bara säga att A har varit riktigt söt de senaste dagarna =) Kliat rygg, klämt fötter, köpt chips å cola å choklad (apelsinkrokant idag) Vi har faktiskt pratat med varrandra utan att bråka.  Jag hoppas verkligen att detta är en bestående förändring tillbaka till killen jag föll för. *hoppas hoppas hoppas* Vill ju inte att de ska ta slut, men jag vill inte ha de som vi har haft det.

lätt ångest....

Har varit uppe i centrum å köpt lite mat, de blev inget avanserat. Köpte micromat, pasta med lax och spenat helt okej, men främst snabbt å inte så vansinnigt mkt mat. Köpte 2st ciabatta oxå, å brie och seranoskinka =) Å de e ju alltid gott.
Däremot så känner jag mig inte bättre än tidigare, är fortfarande helt slut, lite smått illamående och har ont i huvet.....

Imorn måste jag till jobbet.

Behöver jag säga att jag har liiiiite ångest.

Just nu skriver A tenta, å jag hoppas verkligen att han klarar den !

uäääääh

illa illa, jag mår illa, å känner mig aldeles yr, trots att jag ligger på soffan...
Måste upp å få lite mat i mig å luft.....

Ush jag har inte alls tid att vara sjuk !!!

Jag vill inte vara sjuk !  Imorn ska jag till jobbet.
Tydligen så gick inte mitt mail fram heller, så dom är nog inte så glada på mig. Men de e fan inte lätt att göra allt rätt när man måste ringa till manpower och till Swe-dish... Igår viste jag knappt vad jag hette, ush de va inte alls kul.

Jag har en tendens att bli sjuk när det absolut inte är läge. Å jag fattar att de inte hade vart lika jobbigt om jag hade varit frisk under julhelgen.

Sen har jag lixom inte haft tid att återhämta mig. Helgerna har varit allt annat än lediga......

Känns som att jag bara skyller ifrån mig,...  men jag försöker verkligen äta ordentligt, få imig vitaminer å sånt.... tydligen inte tillräkligt.

FAN JAG HATAR DETTA !!!!

De känns inte riktigt bra nu...

för att citera reklamen " de känns inte riktigt bra nu,... inte bra alls faktiskt...."

Med A känns de bättre =) de verkar faktiskt som att han tagit till sig vad jag sagt. Tänker inte ropa hurra ännu, de har ju bara gått två dagar, men någonstans måste man ju börja.

Men nu mår jag itsället skit för att jag igår drogs med en SJUUUK huvudvärk ! Jag hade så ont så jag kräktes,..... Idag måde jag visserligen bättre, men inte så mkt,... däremot så va jag tvungen att åka till tandläkarn å laga en tand, något som jag skutit på i drygt 2månader..... men idag är de uträttat, däremot så mådde jag tok-dåligt efteråt, kände mig yr å så... så jag åkte hem, vimmelkantig å illamående.... kom hem å däckade tills nu....

Jag brukar inte va sjuk så här ofta som jag varit nu. Å sådär ont i huvet har jag aldrig haft, sen vart de säkert inte bättre av att jag hade mensvärk oxå,... men ändå. Å jag har aldrig mått dåligt efter ett tandläkarbesök.

Så de här känns inte riktigt bra alls..... inte ett dugg.

Nu ska jag ta de lite lungt ett tag, så tror jag att de blir en sväng till centrum sen, måste köpa nått att äta, å få lite luft i mig... men jag kan inte säga att de lockar,.... helst vill jag bara gå å lägga mig igen....

Men som sagt, så de känns rätt bra med A nu,... håller alla tummar jag kan för att det är en bestående förändring =)


*TGIF* Thank God It´s Friday !

En tripp till stan efter jobbet. Fick ett SMS från Lindex för nån dag sen, om att de va halva rea-priset för medlemmar =) å sista dagen va idag, så jag passade på =P
(De betydde även att jag slapp åka hem, vilket faktiskt inte är så himla kul just nu..... )
De va ju ingen höjdar-rea ,men lite hittade jag iaf =P men jag va inne på tre (3) olika Lindex butiker.... så de vore ju fan om jag inte hittat någonting då.... De vart iaf 2 BHar  några tröjor å sen 2par benvärmare (som inte va på REA) men jag behövde sånna, så jag passade på =)

Imorn är det sista dagen på jobbet för den här veckan, ska bli skönt med helg =) Jag har känt mig som en sombie den här veckan...*snark*

Efter jobbet ska jag förbi bolaget å handla lite vin till lördagen, då är de nämligen tjejmiddag hos Camilla =) visserligen kan inte alla, så vi blir bara 4 tjejer, men de kommer bli skoj ändå =)

Jag ska även tvätta imornkväll, men de blir troligtvis bara 2 maskiner, (en mörk, en ljus) så de kommer gå fort =)
Slutar ju jobba kl17, men bör kunna smita lite tidigare så jag kan ta bussen till Solna å gå på Bolaget där, för att sen ta Bussen till Älvsjö å därifrån åka till Högdalen å sola innan jag går hem å tar tvätten. Solningen är egentligen inte så mkt för att få färg, utan mest för att på lite ljus(terapi) och känna lite skön värme, inte sån där jobbig värme som de är i butiker som dragit på värmen för fullt *suck*.

Min plan är att vara hemma till halv 7 , då hinner jag sortera tvätten, innan jag ska ner till tvättstugan, jag hinner plocka fram till middagen, som troligtvis blir fisk å potatis med sallad och sås, till de ett glas kallt vitt vin =) *de vattnas redan i munnen, särskilt de där vinet är lockande*

Sen medans tvätten är igång så hinner jag börja med maten, som måste vara klar till 20:00 för då ska jag kolla på TV så innan dess måste jag ner  i tvättstugan igen å lägga in i torkskåp och torktummlare, å ta med de som ska hängas upp hemma.

I pausen av Let´s Dance tänker jag gå ner å hämta upp mina nu torra och rena kläder =) 

Sen ska jag bara slappa =)

men vad är problemet !?!?!?

FY FAD JA ÄR TRÖTT!!!!!

Jag är heelt slut!!! De vart inte många timmars sömn inatt,... trots att jag gick å la mig i tid. De va nämligen någon som väckte mig när han kom hem runt 23...... Då hade jag nästan somnat,..... sen somnade jag nog inte förns vid 01 eller så. Behöver jag nämna att de va sjuuukt svårt att komma upp imorse.....

Dagen på jobbet har varit okej, lite jobbigt bara då de e mkt som hänger i luften, å många frågor som är oklara. Men men jag fick de mesta som skulle fixas klart.

Nu ligger jag hemma i sängen å känner bara att jag vill sova. Men har en känsla av att de inte är så klokt att lägga sig nu, för då lär jag väl vakna inatt stället.....

Sen är de lite annat som ligger å lurar, men jag orkar helt enkelt inte ta tag i de nu. Jag är för trött !

en riktigt skitdag !

Dagen började bra, men sen gick de utför.....

Jag kom upp å iväg i tid imorse, va på jobbet å bkollade igenom mailen, å började jobba så smått. Gick ut för att vara med på måndagsmötet, som tydligen var inställt, men de mailet måste kommit typ när de skulle ha börjat,... *suck* jaja jag hade fått i mig mackan å min smothie....

gick in å fortsatte jobba, hade lite snabbt möte för att gå igenom kommande vecka.  Sen började problemen.....
Jag gick igenom alla OE som kom förra veckan, la in all info i datan, de tog sin lilla tid vill jag lova...*suck*

Sen visar det sig att det bara är jag och Venke som kommer åt Jeeves, de programmet vi arbetar i. Sen är det lunch.
Min mat smakar allt annat än gott, men vafan,  har inga pengar å köpa lunch för ,så de va bara att äta å se glad ut.

Sen ska Jeeves startas om, å när vi sen kommer in så ser programmet halvt ut....... de funkar till viss del att jobba i de då, men ingen av oss kom åt de delar som vi måste för att lägga in nya ordrar å kolla fakturor å sånt. Strulet håller i sig fram till 16 , då har jag 1h kvar att jobba.... men då måste jag installera en annan varriant av programmet, så de försvinner ytterligare tid..... 16:30 ger jag upp... kollar igenom mailen, markerar sånt som jag ska fixa idag, å 16:45 typ går jag hem.

Tar tuben till Sumpan, å missar precis pendeln mot Västerhaning, så jag får åka ett gammalt tåg, som är varmt å jävligt, till Älvsjö, till på köpet har någon antingen glömt å duscha eller tycker att det är en bra idé att dränka sig i parfym. Det luktade FÖR JÄVLIGT!!!!!

Fick samtidigt de här messet av min sambo, med anledning av att jag sa att jag inte vill vara kvar i detta icke förhållande.
"Hej hjärtat ! Ledsen att ja är frånvarande stressigt med skolan. Blir bättring! Kommer hem till 8. Puss"

De e ju tur i oturen att jag inte längre tror på honom i fråga om när han tänker komma hem. För nu är klocka 21:30 , Tror ni han är hemma ?....... Rätt gissat! Nej han är inte hemma, å har inte hört av sig.

Vad mitt svar på messet va?
jo ja svarade
"vi får ta ett ordentligt snack senare. Men grund problemet är att du räknar med att jag fixar allt.Du struntar i eller glömmer bort att jag faktiskt har ett jobb att sköta, och att jag har ett eget liv. De känns så i alla fall."

Om jag bryr mig om att han inte är hemma ? Näe inte mer än att jag inte vill bli väckt sen när han väl kommer hem. För jag ska upp å jobba imorn. För övrig så bryr jag mig faktiskt inte. Sorgligt men sant.

JO en sak till. Igår hävde han ur sig, efter att jag sagt att jag inte vill vara kvar i ett ickeförhållande, "du får ju kämpa lite, väx upp"

EH WATH!?!?!?!? Vem är det som ska växa upp egentligen ? Det är inte jag som svikit gång efter annan.......

Nu ska jag fixa min lunchlåda
Det blir köttfärsbiffar, broccoli, lättkokt gul och orange morot, bulgur å vitlök/honungssås *mums*

Hoppas ni haft en bättre dag än mig!

fd BB, fn Let´s Dance Kitty Jutbring - mobbas atv juryn

Kitty mobbad av Idol-juryn eller inte......

De här e ju bara sååååå roligt !!!!
Stackars lilla Kitty får bara kritik av dommarna, detta trots att hon ju faktiskt har dansat en hel dans...... (IRONI)
Asså jag vet inte riktigt vad hon anser är dans,.... men om dans är att bli runtsläpad av en stackars kille på ett golv,..... Så absolut ! Då dansar hon utomordentligt bra.....


Jag kollade sporadiskt på Big Brother när Kitty var med,.. å kände redan då att hon va som en förvuxen 3åring.
Hon saknar totalt självinsikt, och istället för att bita ihop och ta emot de råd som faktiskt delas ut av dommarna.

Istället spelar hon apa, som kanske funkar i barnprogrammen som hon leder, och känns bara såååå konstlad.
Att hon tränar 5timmar om dagen, är ingen grej, det gör alla de andra oxå,... MINST !!!!!

Hon är 31år gammal, och visserligen så gillar jag folk som vågar vara sig själva. De jag inte gillar är folk som spelar över och försöker göra sig viktigare än de är.
Vid 31års ålder bör man ha sån koll på sig själv att man ska veta när det är dax att hålla käft.
Kitty verkar sakna den funktionen, hennes stackars danspartner får ständigt "schysha" henne, eller på något annat sätt få henne att bli tyst.

Jutbring är en riktigt lös kanon - Karolina Fjellborg

Jag håller till viss del med henne, däremot så tycker inte jag att Kittys overäknelighet är det mest spännande i Let´s Dance, däremot är det de mest skrämmande.

my sunday

Idag har jag umgåtts med C och D, självklart lilla W oxå. Vi va å kollade hur det ser ut med parkeringsmöjligheter där de ska ha sin bröllopsmottagning.  Vi passade oxå på att köka SUPERGOD hamburgare på ett ställa vid Mårtensdal. Sen åkte vi hem till dem å slappade, fikade, kollade lite på tv å snackade massa skit =)


De e alltid lika kul att umgås med dom ! Å de känns så otroligt avslappnat =) Cina somnade tillåmed en sväng i fåtöljen =P haha

Jag drog mig hemåt vid 18, å kom hem straxt efter 19. Slängde ihop lite mat, käkade å sen slängde jag mig i soffan, med datorn i knät å kollade på Let´s Dance.

Ska gå å lägga mig straxtm så jag kommer upp i tid imorn.  Tänkte ta pendeln i stället för tuben, så slipper jag bytet på centralen... måste åka lite tidigare, men de är de värt......


Sov gott alla !!

ändrade planer

De vart ingen middag igår,... faktiskt rätt skönt tycker jag,,...
Däremot gick jag på hockey =)

Såg gnaget tokspöä Mariestad

Idag mår jag precis som jag förtjänar,... inte heeelt stabil =P

Men de va kul igår =)

helg utan planer ?

De e ju kul att man aldrig har en helt fri helg..... Jag minns inte senast jag hade tid att faktiskt städa å fixa hemma....  Jag hade egentligen tänkt mig att ta de sjuuukt lungt i helgen, kanske köpa en flaska vin, ta ett bad,  å bara slappa på fredagen, för att orka med en rejäl rengöring av lägenheten på lördagen.

Så blir det nu inte !

A har bjudit hem sina syskon på middag, han har egentligen bjudit hela familjen, men hans pappa kunde inte på fredagen, å ena syrran kunde inte på söndagen.

Det är egentligen inte så att ja inte vill att dom ska komma hit, men de hade varit skönt att faktiskt hinna ikapp sig själv lite, å hinna ta tag i hemmet. De kommer säkert bli trevligt, de tror jag absolut !
Däremot kommer jag var helt vansinnigt trött. Jag har sovit dåligt hela veckan, å har haft tok-mkt på jobbet. Att ha mkt att göra är underbart, men att ha mkt å göra å samtidigt sova dåligt på nätterna, det är en dålig kombination.
 
Sen undrar jag lite hur A har tänkt sig, han är ingen mästare i köket direkt, eller snarare han har ingen fantasi, och saknar helt självförtroende när det kommer till matlagning. För ett tag sedan frågade han om jag, JAG, hade funderat på vad vi skulle bjuda på för mat..... Eeh What ?! Jag ska inte laga nån mat, dels så orkar jag inte stressa hem å ställa mig å laga mat,  efter jobbet. För stressa är kommer jag få göra ändå. Jag slutar 17 kommer hem typ 18 kl19 är det sagt att dom ska komma....

Det betyder att det måste städas IKVÄLL!!!!

Jag fattar inte alls hur han har tänkt...... Sen hävdar han bestämt att han har sagt till mig att de skulle bli middag den här helgen. Jag VET att han INTE har sagt nått. Dels för att det då hade stått i min kallender, och jag hade troligtvis skrivit det här.  Men jag fick reda på de igår, eeh de e ju tur att jag inte har köpt biljett till hockey matchen imorn. 

Fan asså !!!

Jag har absolut ingenting emot mina svägerskor, eller någon i A´s familj.
De jag inte gillar är att han bara förutsätter att jag,
1) inte har några planer.
2) ska styra upp maten.

Nu ska jag städa. Sen ska jag sova ! För jag är heeeelt slut !


Öppet AIK-supportermöte

Har varit på supportermöte ikväll, med Anna och Camilla. Fick även skuts hem av Camilla, å kände ännu mer att jag måste ta körkort å köpa bil.

På mötet va de inte riktigt lika mkt folk som senast, men ändå va hela restaurang råsunda fylld. Nyförvärven pressenterades, Tjerna, Nisse och Obolo va där som "representanter" från den gamla truppen. Sportchef, och tränare pratade om målsättning och annat som rör den kommande säsongen, Andreas Ahlm pressenterades som assisterande tränare, å pratade om hur de var att komma tillbaka till AIK, och hur hans roll kommer se ut.

Mötet gav inga större nyheter, men de känns skönt att få info direkt från klubben, så slipper man alla idiotiska spekulationer från div. rosabilagor i kvällspressen. 

Jag trodde på Stahre som tränare innan, men nu tror jag på allvar att han kommer att fungera, särskilt som han verkar ha fått ihop ett bra team runt laget.
Nyförvärven känns spännande, Mutumba är tillbaka, nu är det upp till bevis, han värkar ha mognat under sin period i Finland, och känns nu mer vuxen, lite som Zlatan, som även han vuxit upp till en mer nyanserad kille människa. Kaxigheten är kvar, men inte lika framträdande.

Killen från Holland, via Finland, känns som ett bra tillskott. Han verkar ha humor och jag tror att han kommer klara trycket från fansen.

Jag ser fram emot försäsongen och Allsvenskan

TRÖÖÖÖÖÖÖTT

ush va jag är trött !!!!

För andra natten i rad, så vaknar jag flera gånger..... de e inte så kul när man ska upp å gå till jobbet, egentligen måste jag gå upp 06:00 för att hinna göra mig klar för jobbet....men jag har varit så galet trött att jag istället plockat fram kläderna kvällen innan, å gått upp typ en timme senare,... då har jag 30min på mig innan jag måste gå MAX!!

My day...

 de vart en lång dag idag,.. eller näe,.. inte såå lång egentligen....

Jag gick upp senare än tänkt,.. men så somnade jag seeeent,... eller tidigt, beror på hur man ser de.... jag kollade på klockan typ 02:30...*suck*

åkte till jobbet å kom trots allt inte sent....

jobbade från 8-12 konstand, bortsett från morgonmötet,.. men de e ju faktsikt jobb de oxå....

sen 30min lunch, och sen tokjobba till 17:30

Då kunde jag inte göra något för alla jag behövde prata med hade gått för dagen....

Hem till mamma för att låna pengar till SL-kortet (jag har fortfarande inte fått min resterande lön)  passade på att käka mat där och få med mig lite hem =P

Kom hem, tog en sväng förbi centrum, sen hem å diska....

Kul dag,.. värkligen !

Renovering

Har gjort om lite i bloggen, som ni säkert märker...
En del saker som måste fixas fortfarande,...

Hur tycker ni att de ser ut ?

Längtan

Å vad jag längtar !!!!!!


Sitter å kollar på bilder från den gågna fotbollsässongen, å har kommit fram till våren, alltså början av allsvenskan....

Shit vad jag längtar till det är dax igen !!!! Det är något speciellt med den där tiden på året, man är så fylld av förväntan!  Jag tror faktiskt att våren är en av mina absoluta favorit tider på året.

Janet,Anna,Jag,Bettan


Öppet AIK supporter möte

AIK Fotboll bjuder den 14:e januari in till ett öppet supportermöte i Restaurang Råsunda med information om den kommande säsongen.


Fotbollsverksamheten är nu planerad och vi vill berätta om hur vi planerar att genomföra verksamheten säsongen 2009.


Innehåll:
- Tf Sportchef Björn Wesström om 2009
- Chefstränare Mikael Stahre om planeringen 2009
- Presentation av nya tränare
- Presentation av nya spelare
- Öppen frågestund


Datum: Onsdag 14 januari
Tid: Klockan 17:30
Plats: Restaurang Råsunda, Västra läktaren
Moderator: Charlee Mian


Restaurangen säljer mat och dryck från kl 17. Varmt välkomna!

AIK Fotboll  2009-01-06 16:13  



Läs artikeln på AIK.se genom att klicka här

en märklig dag...

Första dagen på jobbet, sedan 23 December, är avklarad. Jag fick en del gjort, å har fått göra det mesta helt själv hela dagen =) De är bara jag å Marie på Supply nu den här veckan, så jag får sköta mig själv, å de känns som att de går bra =)  Vissa saker kan jag inte göra, men de är för att Erik eller Venke har påbörjat ett projekt, utan att lägga in det i våra system,... Men men, dagen gick förhållandevis fort, jag har en känsla av att morgondagen inte kommer gå lika snabbt....

Jag gick hemifrån straxt efter 7 imorse, då va A uppe, men av den enkla anledningen att han va tvungen att plocka undan de sista i lägenheten innan hantverkarna kom, som för övrigt kom vid 8...

Sen har de tydligen varit igång hela dagen, så dörrarna i trappen har varit öppna.... för oss som har varit hemma så gör de inte så mkt, men de är nog mindre kul för dem där ingen varit hemma under dagen. Tänk er själva att komma hem från jobbet, å se att ytterdörren är öppen, å ingen är där.....

Jag kom hem ganska precis kl 18, då va de fortfarande inte klara, trots att vi fått information om att de skulle vara klart 16:30..... dom va klara (stängde dörren) straxt efter 19

Då hade jag varit å handlat mat, pizza till A och kebab till mig.... kändes inte som att vi (läs jag) orkade laga mat när hemmet var uppåner, å man inte viste när vi skulle ha lägenheten för oss själva igen....

De som är lite kul är att jag nu fick tillfälle att prata lite mer med våra närmaste grannar, som för övrigt är riktigt trevliga =) 

A får tycka vad han vill om att bo i lägenhet, jag gillar det =)  Å allt blir faktiskt vad man gör det till.... 

Nu ska jag ta tag i disken, för A kommer inte göra det,....

Imorn ska jag tvätta mina kläder, och städa lite hemma.... när A tänker tvätta har jag ingen aning om, å inte bryr jag mig heller,... han tar för givet att jag ska tvätta allt,... men nu är det slut med det... vill han ha rena kläder får han fixa det själv.  Ska köpa dammsugarpåsar på vägen hem imorn oxå, så kan jag få lite fint hemma =)   

sleep time

Näe, nu blir de sängen för min del.
Jag är så trött !  Å imorn ska jag jobba, så de e uppgång tidigt, å till på köpet så kommer det elektriker, eller nått åt de hållet, hit imorn å ska instalera bredband.  Hallen e typ tömd, så när som på As prylar, men de e hans problem. Jag hoppas  bara att dom kommer tidigt, så att A är hemma, för vi har ingen extra nyckel... å jag ska som bekant till jobbet tidigt.....

late game...

ligger å kollar på JVM-finalen mellan Sverige och Canada

Som tur är har jag ingen tid jag måste gå upp imorn, däremot ska de städas å grejas, men de måste man ju inte gå upp tidigt för att göra...men ska nog ställa klocknan på 11....

A sover redan, för han ska upp tidigt å plugga.


För övrigt är dommarna URUSLA!!!! Dömmer riktigt mycket till Canadas fördel.
Publiken är SÄMST!!!! konstanta burop när svenskarna har pucken.

jag va nog lite trött

ojoj, jag va nog riktigt slut, för jag sov till 2 !!! minns inte när jag sov så länge senast. Nu ligger jag på soffan å kollar på TV. Så skönt att bara ligga, för nu har jag sovit ut, imorn är jag ledig, för de e röd dag. På onsdag ska jag till jobbet, men idag ska jag faktiskt inte göra någon nytta alls, jag har betalat lite räkningar, men mer nytta än så gör jag inte idag.  Imorn däremot ska jag städa här hemma, för på onsdag kommer de killar å intstalerar bredband hos oss,.. så de måste vara tomt i hallen...

De här är inte min helg....

Jag skrev ju igår att jag mådde illa,.. de gör jag inte längre, däremot så har jag spenderat mkt tid på toa inatt....

JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT VARA SJUK !!!!!

Idag ska jag vara hemma, igen... känns inte kul alls. Av många anledningar.
Nu ska jag förpassa mig till sängen igen, för nu har jag sjukanmält mig. På onsdag SKA jag jobba. Å nu ska jag bli galet duktig på att dricka mina vitaminer och jag ska bli bättre på att äta fruk. Nu vill jag inte var sjuk mer, å till våren ska jag vara förutseende och fixa pollenmedicin INNAN pollensäsongen kommer igång. ALLT för att slippa vara sjuk.

Men nu ska jag sova så jag blir människa igen....

Svara på SvFF´s undersökning om fotboll

SvFF har en undersökning om vad vi tycker om den svenska fotbollen klicka på länken för att komma till undersökningen

Hej!

Tyck till om fotboll och var med i utlottningen av fina priser! Första priset är en resa, boende och matchbiljett till VM-kvalmatchen Portugal-Sverige den 28/3! Du kan även vinna resa, boende och matchbiljett till en av Sveriges EM-slutspelsmatcher i Finland.

Dessutom lottar vi ut 25 st landslagströjor!

Från www.svenskfotboll.se

kanske inte så frisk ändå...

tji fick jag....

Trodde jag va frisk nu,... men jag är nog inte helt återställd. Jag drack en öl, och kände av den.... hm.... känns inte helt okej,.... jag har visserligen inte ätit ordentligt idag,... men jag har ett konstant illamående som gör att jag lixom inte blir hungrig....

Jag har dragits med illamåendet några dagar nu (nej jag är inte gravid), de e skit jobbigt !!!!

Just nu sitter jag å kollar på "galen i kärlek" på Svt1, nyss hemkommen från Globen (hovet). Efter matchen gick jag med några polare till Hotellet, dom drack öl, jag drack pepsi. Jag är egentligen i starkt behov av mat, men jag orkar inte laga något, jag vill inte ha pizza eller hamburgare, som är det enda som man kan köpa här nu,...  Faaaan !!!!!

Måste nog styra upp något nu, annars kommer jag bli galen. Frågan är bara vad,... lutar åt en macka.... tror det är det enda jag orkar fixa.....

Sen ska jag snart lägga mig å sova, för imorn ska jag till jobbet.... Hur jag nu ska orka de,.... men de löser sig.... 

För övrigt så spöade AIK,  "lakers" med 5-1 tror jag,... kan ha varit 4-1 oxå..... inför dryga 5000 personer på Hovet.

Jag är frisk

Jippie ! Jag är frisk !!!!!
Va som sagt ute med mamma igår, å köpte massa pressenter till mina kusiner, den ena fyller snart 5år, och den andra fyller 8år i april, men eftersom det är rea så passar vi på att köpa till båda =P

Vi lyckades som vanligt impulsköpa en dator till mig, och en mobil  =) stört skönt !!! NU har jag en egen dator igen.... å den är riktigt skön =) mjuka tangenter och riktigt stilig.

Måste börja göra mig klar för avfärd snart,... eller jag ska torka håret och sminka mig,.... å kolla om kläderna funkar eller om jag måste gå en raid i garderoberna efter annat =P *fåfäng*

Kameran ligger på laddnig, så jag kan ta massa fina/roliga bilder =)

Men just nu sitter jag å kollar på reprisen av Körslaget,....

Sen ska jag på H O C K EY !!!!

ny dator

Nu har jag köpt ny dator, eller mamma har köpt en till mig.... så nu kanske de blir lite ordning på mina grejer,.... de är nämligen skit jobbigt att dela med A,.... så fort något inte funkar så är det mitt fel.... även om jag inte rört datorn på hela dagen,.... men nu har jag en egen igen =)

dagen efter, eller den första dagen

Nu sitter jag här igen, jag gick å la mig vid halv 1, med öronproppar i öronen, läste min bok, å sen sov jag straxt efter 1.

För övrigt så tycker jag att man ska ta å fundera på de där med fyrverkerier, å hur de säljs och används..... för igår kändes det allt annat än säkert för dem som va nere på parkeringen,  de kändes inte särskilt säkert ens för oss som va kvar i huset. För de va inte många som hade koll på hur man skuter av raketer, inga avstånd hölls, reketerna drog iväg längs marken och ner på bilvägen,....

Vist det är jättefint med alla fyrverkerier, men de känns inte så roligt att så många skadar sig av dem.... hundar blir livrädda, småbarn blir livrädda när de smäller av bomber å annat precis brevid dem, trots att föräldrarna gör sitt bästa att hålla avstånd,.....

Nu ska jag ta tag i den sista disken, jag ska ta ett skönt varmt bad, med skum =)  å jag ska bara ta de lungt, för imorn ska jag jobba,... om nu inte min sjukdom kommer tillbaka med förnyad styrka......